NENÄNHUUHTELUKANNU SARVIKUONO SININEN 1 KPL

5/5
9,20 € (9,20 €/KPL)
TAI

Tuotetieto

Helpon ja miellyttävän nenänhuuhtelun apuvälineeksi suunniteltu kannu. Nenänhuuhtelu on perinteinen ja koeteltu konsti limakalvojen ja hengityksen hyvinvoinnin tueksi. Nenähuuhtelusta on hyötyä ylähengitystieoireissa, kuten poskiontelovaivoissa, hengitysallergiassa, astmassa, kroonisessa tai akuutista nuhassa. Huuhtelu sopii myös kuivista tai karstoittuvista limakalvoista kärsiville. Huuhtelu myös mukavoittaa ja piristää yleisenä hygieniamenetetelmänä.nenäkannu

Tuotteen käyttö

Laitetaan 3g (= tasapäinen teelusikallinen) tavallista keittosuolaa tai hienoa merisuolaa nenänhuuhtelukannuun. Kannu täytetään kädenlämpöisellä vedellä. Suolavesi sekoitetaan tai ravistetetaan sulkien kannun aukot, jotta suola liukenee kokonaan. Asetetaan kannun nokkaosa tiiviisti avoimimpaan sieraimeen - sivulta, kannu poskenmyötäisesti; ei edestä päin. Hengitetään tasaisesti suun kautta. Lavuaarin yllä valutetaan suolavesi ylemmästä sieraimesta sisään ja alemmasta ulos. Käytetään n. puoli kannullista kumpaankin sieraimeen. Huolehditaan, että kaikki vesi saadaan ulos sieraimista ja poskionteloista. Ei saa hengittää ulos tai niistää liian voimakkaasti, jotta korvat eivät mene lukkoon.

Tuotteen koostumus

HD polyeteeni.

Tuotearviot (32)

Iso apu tukkoisuuteen ja limakalvojen kirvelyyn
Loistava tuote. Kun oppii käyttämään, niin kannun käyttö tuo suuren avun nenän tukkoisuuteen ja limakalvojen kirvelyyn. Huuhtelun jälkeen on helpottava ja raikas tunne nenässä.
Ehdoton väline
Todella hyödyllinen varsinkin kun on itsellä hengitystieongelmia. Avaa kyllä hyvin röörit nenästä suolavesiliuoksen avulla.
Korvaamaton apu
Olen käyttänyt Sarvikuonoa vuosia poskiontelovaivan hoitoon ja ennaltaehkäisyyn sekä talviaikaan kuivan ilman aiheuttamaa nenän karstaisuutta lieventämään.
Korvaamaton apu
Herkkien limakalvojen vuoksi en voi käyttää nenäsumutteita ja päädyin kokeilemaan nenäkannua. Aluksi olin hyvin skeptinen, joten yllätyin kuinka ihanaa nenäkannuilu on. Limakalvot pysyvät ehjinä ja vaikka olisi kuinka kova nuha, tulee nenäkannuilun jälkeen raikas olo.
Miellyttävä tukkoisten hengitysteiden avaaja
Itselläni on herkät poskiontelot, joihin tulee helposti nuhan yhteydessä turvotusta, mutta harvemmin poskiontelotulehdusta. Myös pöly hankaloittaa hengittämistä. Sain lääkäriltä suosituksen käyttää nenänhuuhtelukannua (toisinaan allergialääkkeen lisäksi) ja alun skeptisyyden jälkeen huomasin kuinka paljon huuhtelemisesta on apua. Se on myös paljon helppokäyttöisempi kuin aluksi luulin, vaati tosin itselläni hieman harjoittelua.
Puhdistaa ja raikastaa
Korvaamaton apu poskionteloiden hoidossa. Ennen kärsin poskiontelontulehduksista. En enää! Monet antibiootit on jäänyt syömättä. Kätevä käyttää, kunhan oppii oikean tekniikan.
Suuri apu astmaan, allergiseen nuhaan ja flunssaan!
Suosittelen kaikille nenävaivoista kärsiville! Parempi kuin nenäsumutteet ja varsinkin niiden yhteydessä kannattaa käyttää.
Erinomainen
Flunssan hoidossa loistava. Mulla menee usein tukkoisuus poskionteloihin ja tämän avulla sinuiitit ovat vähentyneet selvästi. Suosittelen!
Flunssa-aikaan oiva apu
Aukaisee ja tyhjentää nenän.
Puhdistaa ontelot
Puhdistaa hyvin poskiontelot ja nenän nuhaisena. Hyvä tuote usein poskiontelotulehduksista kärsiville ja allergisille. Itse käytän kuuman suolaveden kanssa, aukaisee tällöin parhaiten ontelot.
Toimiva mentelmä
Auttaa tukkoiseen nenään. Vähän ikävä tapa avata poskionteloita verrattuna suihkeisiin, mutta sehän ei ole itse tuotteen huonoutta. Lääkkeetön vaihtoehto, ei vanhene päivämäärät eikä lopu suihke, ja aina saatavilla kun tarvitsee apua. Kannattaa aloittaa heti, kun flunssaoireet ja nuha alkaa, saattaa välttyä poskiontelotulehdukselta.
Paras tuote koskaan
Poskiontelo ongelmista ja ympäri vuotisesta nuhasta kärsivän paras kaveri ja suurin apu, huuhtelut 2krt päivässä helpottaa elämää kummasti
Toimiva tuote
Antaa hyvän avun allergiselle tai tukkoiselle. Puhdistaa ontelot todella hellävaraisesti ja hyvin. Sopii ympärivuotiseen käyttöön.
Toimii siitepölyaikana hyvin
Auttaa selvästi pahimman siitepölyajan ollessa päällä.
Helppokäyttöinen
Toimi hyvin myös 4-vuotiaan tyttären flunssan hoitoon.
Hyvä apu kuivaan nenään
Helppo käyttää ja tehokas suosittelen
Kätevä, ekologinen
Ympärivuotista nuhan hoitoa. Tuote helpottaa olennaisesti, myös siitepölykauden oireita.
Luottotuote flunsassa
Todella hyvä tuote! Aukaisee flunssan aiheuttaman tukkoisen nenän..
Aukaisee tukkoisen nenän ja puhdistaa poskiontelot
Hyvä tuote flunssakaudella käytettäväksi, ystävät suosittelivat ostamaan.
Iso apu!
Ympäri vuoden käytössä, hyvin poistaa karstan ja auttaa ontelovaivoissa.
Astmaatikoille ja allergikoille TOIMIVA huipputuote!
Auttaa ympärivuoden, varsinkin kevään ja kesän allergiakaudella. Iso apu tukkoisuuteen ja sopii myös astmaatikoille täydellisesti.
Paras tuote flunssan hoidossa
Ihan loistava tuote tukkoiselle nenälle. Tuo liman kunnolla pois, kyllä pystyy taas hengittää tuotteen käytön jälkeen. Helpottanut poskiontelovaivojani. Suosittelen!
Toimiva, huipputuote!
Tällä tuotteella saa nenäontelot puhtaiksi ja voi taas hengittää nenän kautta, flunssan hoidossa mahtava apuväline!
Must have -tuote allergikolle ja nuhanenälle!
Ihan loistava ehkäisemään poskiontelontulehdusta allergiakaudella!
Välttämätön ympärivuotisessa nuhassa
Nuha aiheuttaa köhimisen tarpeen, mutta huuhtelu hävittää sen. Iltainen huuhtelu pitää nenän yön yli auki, eikä tarvitse herätä tukkoisuteen.
Aivan välttämätön
Loistava tuote. Nenä kiittää, kun sormella kaivamisen sijasta huuhtelee tällä karstat pois.
Mikä keksintö!
Aivan uskomaton tuote. En tule toimeen enää ilman nenäkannua. Hieman merisuolaa ja tavallista vettä ja on taas helpompi hengittää. Tulee raikas tunne, kuin olisi merivedessä uinut. Pitää nenän limakalvot kunnossa.
Pelastus allergisen kausinuhan aikana
Sarvikuono on voittamaton jokakeväisen allergisen nuhan ja sinuiitin hoidossa. Nenä saattaa karstoittua syystalvella lämmityskauden alkaesssa tai kesän puutarhatöissä, kokemukseni mukaan sarvikuono auttaa. Hoitoon tarvitsen 1/2 tl joditonta suolaa, sarvikuonollinen lämmintä vesijohtovettä ja kymmenisen minuuttia aikaa..Käyttöohjeet tulevat mukana. Olen puhdistanut kannun mikrossa.
Hyvä tuote
Nuhasena ja allergiaoireissa heti helpotusta. Ja helppokäyttöinen
Mainio apuväline nuhaiselle
Loistava tuote: auttaa silloin, kun niistäminen ei riittävästi tyhjennä onteloita. Suosittelen lämpimästi!
Erinomainen
Helppokäyttää ja todella auttaa
loistava tuote
Tätä olen käyttänyt monen nuhan yhteydessä. Erittäin hyvä tuote. Farmaseutin suosituksesta ostin valmista keittosuolahuuhteluliuosta. Helppo nakki, suoraan pullosta kannuun ja huuhtomaan. Niistämällä ei useinkaan saa sitkeintä räkää ulos. Tämän avulla hoituu sekin.

Kirjoita oma arviosi

Arvosteltava tuote: NENÄNHUUHTELUKANNU SARVIKUONO SININEN 1 KPL

Miten arvioisit tämän tuotteen? *

  Näin arvioit tuotteen:

  1. Täytä lomakkeelle arvioimallesi tuotteelle antamasi tähdet, otsikko sekä sanallinen kuvaus, mitä mieltä olit tuotteesta ja sen ominaisuuksista.
  2. Täytä myös yhteystietosi (arvioijan tietoja ei julkaista) ja tallenna arvio.
  3. Arvio tarkistetaan ja julkaistaan seuraavana arkipäivänä.

  Tuotearviosi on meille tärkeä! Se auttaa muita asiakkaita valitsemaan sopivan tuotteen, ja meitä kehittämään tuotevalikoimaamme. Antamasi arvio julkaistaan vain Yliopiston Apteekin ja Egon verkkopalvelussa.

  Arviointitoiminnon avulla ei saa julkaista kaupallista, poliittista, pornografista, hävytöntä, rikollista, herjaavaa tai muulla tavoin laitonta sisältöä. Muualla aiemmin julkaistujen arvioiden tai muiden mielipiteiden kopiointi on laitonta. Yliopiston Apteekki pidättää oikeuden moderoida, olla julkaisematta tai poistaa arvioita.