NENÄNHUUHTELUKANNU SARVIKUONO PUNAINEN 1 KPL

5/5
9,20 € (9,20 €/KPL)
TAI

Tuotetieto

Helpon ja miellyttävän nenänhuuhtelun apuvälineeksi suunniteltu kannu. Nenänhuuhtelu on perinteinen ja koeteltu konsti limakalvojen ja hengityksen hyvinvoinnin tueksi. Nenähuuhtelusta on hyötyä ylähengitystieoireissa, kuten poskiontelovaivoissa, hengitysallergiassa, astmassa, kroonisessa tai akuutista nuhassa. Huuhtelu sopii myös kuivista tai karstoittuvista limakalvoista kärsiville. Huuhtelu myös mukavoittaa ja piristää yleisenä hygieniamenetetelmänä.nenäkannu

Tuotteen käyttö

Laitetaan 3g (= tasapäinen teelusikallinen) tavallista keittosuolaa tai hienoa merisuolaa nenänhuuhtelukannuun. Kannu täytetään kädenlämpöisellä vedellä. Suolavesi sekoitetaan tai ravistetetaan sulkien kannun aukot, jotta suola liukenee kokonaan. Asetetaan kannun nokkaosa tiiviisti avoimimpaan sieraimeen - sivulta, kannu poskenmyötäisesti; ei edestä päin. Hengitetään tasaisesti suun kautta. Lavuaarin yllä valutetaan suolavesi ylemmästä sieraimesta sisään ja alemmasta ulos. Käytetään n. puoli kannullista kumpaankin sieraimeen. Huolehditaan, että kaikki vesi saadaan ulos sieraimista ja poskionteloista. Ei saa hengittää ulos tai niistää liian voimakkaasti, jotta korvat eivät mene lukkoon.

Tuotteen koostumus

HD polyeteeni.

Tuotearviot (33)

Flunssakierteen katkaisuun
Todella toimii
Hyvä
Kostuttaa hyvin nenänlimakalvoa ja helpottaa tukkoisuutta.
Toimii
Ällöttävää, mutta toimii.
Hyvä
Hyvä apu, jos on tukkoisuutaa, ja haluaa kotikonstein apua.
Loistava
Oikean tekniikan opittua, toimii ja auttaa kuivan ja allergisen nenän oireisiin, en luopuisi tästä kannusta.
Toimii!!!
Minulle tästä on ollut suurta apua. Monet turhat antibioottikuurit ovat jääneet nenäkannun ansiosta. Vaatii toki sen, että käytät flunssan, allergian aikana säännöllisesti ja totut kannun käyttöön. Yhdessä allergialääkkeiden kanssa sekä ilman niitä erittäin toimiva ja hieno keksintö.
Välttämätön päivittäin
Erittäin tyytyväinen!
Loistava tuote
Helppo käyttää
Ihan ehdoton!!!!
Tämän kanssa torjuttu monet poskiontelotulehdukset. Helppokäyttöinen ja turvallinen käyttää.
Paljon kiinni suolaliuoksen väkevyydestä
Alkusähläilyn jälkeen sain liuotettua suolaa sopivasti veteen nähden. Vettä ei juurikaan tunne nenässä. Käytän silti edelleen nenäliinoja vaikkakin nenänpielet rohtuvat. Jäi huonot muistikuvat alun ongelmista.
Pienen opettelun jälkeen loistotuote
Käyttö vaatii jonkin verran harjoittelua. Tepsii sekä allergiseen että flunssan aiheuttamaan nuhaan. Avasi hyvin hengitystiet ja kosteuttaa nenän limakalvoja.
Käyttökelpoinen tukkoisuuden vähentäjä
Liian harvoin tulen tätä käyttäneeksi. Silloin kun käytän, on yleensä jo muutaman päivän kuluessa karsta sieraimista vähentynyt ja henki kulkee helpommin.
Hankala ja epämukava
Lääkärin suosittelemana ostin tuotteen. Mielestäni todella hankala käyttää ja epämiellyttävä. En saanut apua tästä tuotteesta.
Hyvä.
Yllättävän mukava käyttää. Pitää hyvin tukkoisuuden kurissa, kun säännöllisesti käyttää.
Loistava!
Itse kärsin kesäisin allergioista ja tämä tuote on pelastukseni! Käytän myös silloin, kun on flunssa ja nenä tukossa. Monet poskiontelontulehduksetkin olen tällä hoitanut, eikä ole tarvinnut antibiootteja ottaa. Helppokäyttöinen!
Erinomainen hinta laatusuhde
Poskiontelotulehdukset ovat lopppuneet tämän tuotteen avulla
Hyvä tuote!
Hyvä ja helppokäyttöinen tuote, joka helpottaa paineen tunnetta poskionteloissa.
Loistava tuote
Toimii, kun kerran ostaa kannun, se on aina käytettävissä, sillä vettä ja suolaa löytyy aina kotoa.
Helppo ja miellyttävä käyttää.
Tuote on ikivanha kiinalainen keksintö joka helpottaa elämää keuhkosairauksien kanssa eläviä henkilöitä. Minä käytän tuotetta koska uniapnea potilaana nenän limakalvot kuivuvat herkästi ja menevät tukkoon.
Otan myös matkalle mukaan koska se ei paina paljoa.
Erittäin hyvä
Sopii ja auttaa hyvin pahoista siitepölyallergioista kärsivää henkilöä. Mikä parasta, lääkkeetön! Tekee hyvää myös limakalvoille.
Paras tuote nuhaflunssan ehkäisyyn. Toimii myös allergikoille.
Helppokäyttöinen. Erittäin hyvä siitepölyallergiasta kärsiville. En enää luopuisi tästä tuotteesta.
Hyvä
Helpottaa allergiaoireita.
hyvä
Itselleni ei oikein käy, koska poskionteloni on niin arkana että vesi karvastelee kovasti, monet sumutteet myös karvastelee, mutta monelle muulle siittä on hyötyä.
Huipputuote
En tulisi toimeen ilman tätä. Olen käyttänyt vuosia!
Huipputuote
En tule ilman toimeen
Erittäin hyvä apuväline helpottamaan tukkoisen nenän aiheuttamaa huonoa oloa.
Helppokäyttöinen ja helposti puhdistettava.
Huipputuote
Sarvikuono helpottaa tukkoista ja limaista oloa flunssassa, mutta on mainio apu myös siitepölykautena, kun nenää kutittaa. Sopii myös lapsille pienen harjoittelun jälkeen.
Mahtava hengityksen helpottaja
Erittäin hyvä luonnollinen nenän avaaja kun tuntuu, että flunssa iskee tai on päällä. Lisäksi hyvä olla mukana suurkaupungeissa, niin saa huuhdottua saasteet nenästä.
Toimii todella hyvin
Nenän tukkoisuuteen, oli kyseessä allerginen reaktio tai normaali nuha, nokkakannullinen kädenlämpöistä vettä, johon lisätty hieman suolaa, helpottaa oloa todella paljon. Iltaisin ja aamuisin saan aina apua huuhdeltuani sieraimet nokkakannullisella vettä.
Kaikessa yksinkertaisuudessaan loistava apuväline.
Helppokäyttöinen apuväline niin allergiaan kuin muihinkin hengitysteiden ongelmien hoitoon.
Erittäin hyvä lääkkeetön hoito, myös poskiontelotulehduksen hoitoon olen käyttänyt.
Voi käyttää monta kertaa päivässä. On auttanut, tosin myös nenäsuihketta olen samaan aikaan käyttänyt.
Erinomainen apuväline !
Jos tunnet painetta poskionteloihin, käytä kannua. Apua saa varmasti.
Paras
Erittäin hyvä nuhan hoidossa

Kirjoita oma arviosi

Arvosteltava tuote: NENÄNHUUHTELUKANNU SARVIKUONO PUNAINEN 1 KPL

Miten arvioisit tämän tuotteen? *

  Näin arvioit tuotteen:

  1. Täytä lomakkeelle arvioimallesi tuotteelle antamasi tähdet, otsikko sekä sanallinen kuvaus, mitä mieltä olit tuotteesta ja sen ominaisuuksista.
  2. Täytä myös yhteystietosi (arvioijan tietoja ei julkaista) ja tallenna arvio.
  3. Arvio tarkistetaan ja julkaistaan seuraavana arkipäivänä.

  Tuotearviosi on meille tärkeä! Se auttaa muita asiakkaita valitsemaan sopivan tuotteen, ja meitä kehittämään tuotevalikoimaamme. Antamasi arvio julkaistaan vain Yliopiston Apteekin ja Egon verkkopalvelussa.

  Arviointitoiminnon avulla ei saa julkaista kaupallista, poliittista, pornografista, hävytöntä, rikollista, herjaavaa tai muulla tavoin laitonta sisältöä. Muualla aiemmin julkaistujen arvioiden tai muiden mielipiteiden kopiointi on laitonta. Yliopiston Apteekki pidättää oikeuden moderoida, olla julkaisematta tai poistaa arvioita.