NASOLIN NOZOIL NENÄSUMUTE 10 ML

5/5
10,30 € (1030,00 €/L)
TAI

Tuotetieto

Kosteuttava Öljysuihke nenän kuiville limakalvoille. Nenäsumutteen seesamiöljy auttaa ehkäisemään limakalvojen halkeilua ja kuivumista. Mauton, tuoksuton ja säilöntäaineeton.

Tuotteen käyttö

1-3 sumutusta molempiin sieraimiin 3 kertaa päivässä. Hengitä samanaikaisesti sisään nenän kautta.

Tuotteen koostumus

Seesamiöljy 100 %.

Tuotearviot (4)

Neniä hellivä
Nasolin Nozoil seesamiöljy nenäsumute on luottotuote kaikille jotka kärsivät allergisesta nuhasta tai nenän limakalvoja kiusaavasta lääkityksestä tai sairaudesta. Se tosiaan ei maistu miltään ja on hajusteeton, täydellistä. Ja täydellisesti se toimiikin, nimittäin jo yksi käyttökerta yleensä auttaa huomattavasti. Tuote on miellyttävä ja ongelmaton, joten uskallan suositella. Tämä pitää nenän limakalvot kunnossa, ei haavaista verenvuotoa, ei kiristävää tunnetta ja kuivaa nenää.
Hyvä
Käytän tätä säännöllisesti kesällä, talvella, kosteuttamaan nenän limakalvoja. Hyvä tuote. Ja suht edullinenkin. Suosittelen :)
Luottokamaa
Mahtava jokapäiväinen apu homekoulun opettajalle
Kosteuttaa nenää esim. flunssan yhteydessä
Auttoi kosteuttamaan nenää, kun flunssan yhteydessä joutui käyttämään tukkoisuutta vähentävää nenäsuihketta, joka kuivatti nenän limakalvoja ja sai ne vuotamaan herkästi verta niistäessä.

Kirjoita oma arviosi

Arvosteltava tuote: NASOLIN NOZOIL NENÄSUMUTE 10 ML

Miten arvioisit tämän tuotteen? *

  Näin arvioit tuotteen:

  1. Täytä lomakkeelle arvioimallesi tuotteelle antamasi tähdet, otsikko sekä sanallinen kuvaus, mitä mieltä olit tuotteesta ja sen ominaisuuksista.
  2. Täytä myös yhteystietosi (arvioijan tietoja ei julkaista) ja tallenna arvio.
  3. Arvio tarkistetaan ja julkaistaan seuraavana arkipäivänä.

  Tuotearviosi on meille tärkeä! Se auttaa muita asiakkaita valitsemaan sopivan tuotteen, ja meitä kehittämään tuotevalikoimaamme. Antamasi arvio julkaistaan vain Yliopiston Apteekin ja Egon verkkopalvelussa.

  Arviointitoiminnon avulla ei saa julkaista kaupallista, poliittista, pornografista, hävytöntä, rikollista, herjaavaa tai muulla tavoin laitonta sisältöä. Muualla aiemmin julkaistujen arvioiden tai muiden mielipiteiden kopiointi on laitonta. Yliopiston Apteekki pidättää oikeuden moderoida, olla julkaisematta tai poistaa arvioita.