NASOLIN FLUSTOPPER 15 ML

4/5
11,80 € (786,67 €/L)
TAI

Tuotetieto

Uniikki nenäsumute helpottaa ja hoitaa nuhan oireita! Ajoissa käytettynä Nasolin FluStopper auttaa pysäyttämään flunssaoireet. Lisäksi valmiste irrottaa limaa, poistaa taudinaiheuttajia sekä hoitaa ärtyneitä ja turvonneita nenän limakalvoja. Vaikutus perustuu tuotteen alhaiseen pH-arvoon, joka luo viruksille epäsuotuisan ympäristön sekä huuhteluvaikutukseen, joka poistaa taudinaiheuttajia limakalvolta. Tuote muodostaa lisäksi suojaavan kalvon nenän pintasoluille. Kehitetty ja valmistettu Suomessa.

Tuotteen käyttö

Ravista pulloa ennen käyttöä. 3 suihkausta molempiin sieraimiin neljä kertaa päivässä, neljän tunnin välein. Käytä tuotetta vielä 2 päivää oireiden häviämisen jälkeen. Tuote on tarkoitettu henkilökohtaiseen käyttöön ja riittää noin kolmen flunssan hoitoon. Ei alle 12-vuotiaille.

Tuotteen koostumus

Dekspantenoli, hydroksipropyylimetyyliselluloosa, butaanidihappo, L-pyroglutamiinihappo, dinatriumsukkinaatti, polysorbaatti 80, sukraloosi, fenyylietyylialkoholi, eukalyptusöljy, vesi.

Tuotearviot (28)

Hyvä
Auttaa todella hyvin pystyi jopa nukkumaan vie kurkusta kivun
Ei enää
Sattuu valtavasti nieluun kun kurkku on kipeä! Kirvely ja kipu pudotti melkein polville, ja kipukynnykseni ei todellakaan ole matala. Nenää ei myöskään aukaissut. Toimii ehkä joillakin muttei itselläni.
Erinomaisen toimiva,kutinakin hävisi kurkusta ja nenä auki ja ei liian kostea limainen nenä.
Erinomainen.
Toiminee
Toiminee siihen mihin on tarkoitettu, mutta toisinaan tuntuu, että suihkaus lentää takaraivosta ulos. Toisinaan tulee hirvittäviä aivastuskohtauksia, silmät vuotavat aineen aiheuttamasta kivusta ja maku nielussa ei tosiaan ole se herkullisin. Edellämainitut oireet tuotetta käyttäessä hieman rajoittavat tuotteen käyttöä. Ainakin tuntee olevansa elossa, kun tätä laittaa muutamat suihkaukset!
Kamalaa
Kauhea kirvely ja kun ainetta meni nieluun tuli oksennus..
Auttaa!
Pari flunssaa olen saanut pysäytettyä pelkkään pieneen kurkkukipuun, kun olen tätä alkanut ottaa säännöllisesti heti oireiden alettua. Ihmelääke suorastaan. Itse otan juuri ennen ruokailua, koska haisee ja maistuu pahalle.
Toimii mutta sattuu
Kyllä tämä minusta toimii ihan hyvin. Ei samalla tavalla kuin röörit avaavat nenäsuihkeet, joten tosi tukkoiseen nenään valitsisin mieluummin jonkun Otrivin Compin. Mutta tämä saa eritteet tulemaan ulos ja helpottaa tukalaa oloa nenän seudulla. Kuitenkin jos nenän limakalvot on ärtyneet kuten ne usein flunssassa on, aineen käyttö sattuu takaraivossa asti. En ole yleensä kipuherkkä ihminen mutta kun ekaa kertaa tätä suihkauttelin hieman vertakin vuotaneeseen flunssanenään, oli se melko hurja kipu.
Allergiseen nenän tukkoisuuteen
Olen kärsinyt pitkään nenän tukkoisuudesta, täysin tukossa. Käytössä kortisoni suihketta. Kokeilin tätä valmistetta ja parin päivän käytön jälkeen nenä avautui. Käy allergiaankin kun nenän limakalvot turvonneet umpeen. En tiedä voiko käyttää jatkuvasti mutta toimii tähänkin tarkoitukseen.
Käytän aina flunssassa
Mutta en oikein osaa arvioida, auttaako. Noin yleisesti nenäänhän on ikävä laittaa yhtään mitään suihkeita.
Toimisi jos ei kirvelisi niin paljon ja tulisi käytettyä reilummim
Joku toinen kertoi että ei hänellä kirvele lainkaan!? Onko nenäni limakalvo siis erittäin kuiva?
Toimii
Olen taistellut alkavaa flunssaa vastaan ja tämä tuote toimii, vaikka nielussa tuntuva maku ei ole mitä parhain. Nyt kun ei ole aikaa sairastella, tämä, hunaja ja särkylääke ovat parhaita helpottajia.
Suosittelen
Kaikki alkavat flunssanalut olen saanut torjuttua tällä vuoden ajanjaksolla. Olin aluksi skeptinen, mutta kun kerran toimii, niin toimii.
Toimii
Mutta aluks ruiskaus sai poskiontelot liekkeihin ja maku ei parhain...ruiskauttelun jatkuessa tuntemukset lieveni. Flunssat on kuitenki tyssänneet alkuunsa...liekkö sitten sattumaa vai toimiiko oikeasti?! Sitä kolomatta ja toden sanovaa kertaa ootellessa. ;)
Jotain aivan järkyttävää...
Näin mainoksen ja ostin. Aine laittaa aivastelemaan, kauheata tuskaa aivastella tunti ja välillä kamala aivastuksen tunne ja mitään ei tule. Tukkoisuuteen ei auta yhtään.
Toimii
Toimiva luonnontuote, jota tulen käyttämään vastaisuudessakin
Todella hyvä tuote
Avaa tukkoisen nenän hyvin ja pitää auki jotta voi hengittää nenän kautta kurkun kuivumatta ja saa nukuttua rauhassa yön. Mahtava.
Ei vakuuta
Ei toimi lainkaan. Pidättäydyn perinteisissä nuhaspray tuotteissa. 1/10 kerrasta tuotteesta on jotain apua. Muilla kerroilla hyötyä ei ole.
Maistuu niin pahalle, että ei voi käyttää.
En tiedä mikä tässä tuotteessa on vai olenko se vain minä, mutta maistuu niin pahalle valuessaan nieluun, että laukaisee oksennusrefleksin.
Ei mitään apua, vaikka noudatti ohjeita ja aloitti ensioireiden alkaessa.
Aivastutti kylläkin laittamisen jälkeen, mikä oli tarkoituskin. Muuten ei mitään muuta apua.
Erinomainen tuote kuiviin nenänlimakalvoihin
Erittäin hyvä ja käyttökelpoinen
Autta nukkumaan yön yli
Olen käyttänyt Nasolinia jo sen reseptiajoista lähtien
Avaa nopeasti tukkoisen nenän.
Helppo käyttää, toimii nopeasti.
Helppo nukkua yöllä,kun on käyttänyt nenäsuihketta
Olen aina tykännyt nasolin-tuotteesta
Loistava tuote
Avasi tukkoisen nenän heti ja toimi tuntikausia. Nenän limakalvot eivät kuitenkaan kuivuneet, kuten toisten tuotteiden käytön aikana.
Erittäin hyvä tuote näin flunssakautena.
Ei kuivata limakalvoja.
Erinomainen
Erimomainen tuote, nopea helpotus tukkoiseen oloon!
Erinomainen
Mielyttävän tuntuinen limakalvoille ,ei kuivattunut liikaa. Suosittelen flunsaan.
Toimii oireiden helpottajana flunssassa.
<toimii, ks,edellä

Kirjoita oma arviosi

Arvosteltava tuote: NASOLIN FLUSTOPPER 15 ML

Miten arvioisit tämän tuotteen? *

  Näin arvioit tuotteen:

  1. Täytä lomakkeelle arvioimallesi tuotteelle antamasi tähdet, otsikko sekä sanallinen kuvaus, mitä mieltä olit tuotteesta ja sen ominaisuuksista.
  2. Täytä myös yhteystietosi (arvioijan tietoja ei julkaista) ja tallenna arvio.
  3. Arvio tarkistetaan ja julkaistaan seuraavana arkipäivänä.

  Tuotearviosi on meille tärkeä! Se auttaa muita asiakkaita valitsemaan sopivan tuotteen, ja meitä kehittämään tuotevalikoimaamme. Antamasi arvio julkaistaan vain Yliopiston Apteekin ja Egon verkkopalvelussa.

  Arviointitoiminnon avulla ei saa julkaista kaupallista, poliittista, pornografista, hävytöntä, rikollista, herjaavaa tai muulla tavoin laitonta sisältöä. Muualla aiemmin julkaistujen arvioiden tai muiden mielipiteiden kopiointi on laitonta. Yliopiston Apteekki pidättää oikeuden moderoida, olla julkaisematta tai poistaa arvioita.