NASO SEESAMIÖLJY RATIOPHARM NENÄSUMUTE 10 ML

5/5
8,60 € (860,00 €/L)
TAI

Tuotetieto

Seesamiöljyä sisältävä nenäsuihke kuiville nenän limakalvoille. Säilöntäaineeton.

Tuotteen käyttö

1-3 suihketta molempiin sieraimiin 3 kertaa päivässä.

Tuotteen koostumus

100% seesamiöljy.

Tuotearviot (11)

Yksinkertaisesti huippu
Noin kaksi vuotta sitten kokeilin tätä tuotetta ensimmäistä kertaa ja ollut käytössä siitä lähtien. Nenäni limakalvot ovat herkät ja vihdoinkin löysin tuotteen, joka oikeasti sopii. Hoitaa ja helpottaa. Öljyä valuu hieman pois heti laiton jälkeen, mutta käytän tuotetta iltaisin, jolloin valu ei haittaa.
Toimii!
Talvella itselleni välttämätön tuote, sillä nenän limakalvot kuivuvat ja kipeytyvät kuivumisen seurauksena. Öljysuihke on helppo käyttää ja helpottaa oloa. Valitettavasti osa öljystä valuu aina annostelun jälkeen nenästä pois, eikä sitä tunne iholla, joten kannattaa hetken päästä nenäliinalla varovasti taputella nenän alta, ettei öljyä jää siihen kiiltelemään.
Voin suositella
Kuivista limakalvoista kärsivänä ja hajusteille herkistyneenä tämä on minulle tarpeellinen tuote ja käytänkin sitä melkein joka päivä.
Helppokäyttöinen helpottaja
Todella hyvä! Olisi saatu suosittella vain jo aiemmin. Kiitos nyt korvalääkärille!
Huipputuote kuiviin limakalvoihin
Minulla on allerginen nuha ja siihen kortisoninenäsuihke. Nenäni kuivuu todella paljon ja alkaa herkästi vuotamaan verta. Tämä öljysuihke auttaa kostuttamaan limakalvoja todella hyvin ja käytän sitä vuoden ympäri. Suosittelen!
Huippu tuote
Hyvä kosteuttaja nenän limakalvoille, varsinkin talviaikaan.
Talvinenälle
Ihana tuote joka talvi kuivuville nenän limakalvoille.
Flunssan aikana hieman epämiellyttävä
Lisää tukkoisuuden tunnetta, joten flunssaisen nenän hoitoon en tykkää käyttää. Halu niistää tuote pois on suuri, eikä tuote ehdi vaikuttaa. Allergisen nenän kuivuuteen sopii paremmin.
Todella hyvä!
Tämä tuote oli paras minulle. Akne lääkeiden takia minun nenä kuivui ja myös nenäni limakalvot kuivuivat. Tämä tuoten avulla nenäni on nyt paljon kosteampi eikä haavoja ole samalla tavalla kuin ennen.
Erinomainen
Erinomainen kuivan nenän hoitoon
Elintärkeä
Mahtava tuote kuivista nenän limakalvoista kärsivälle. Tätä kun suihkuttaa iltaisin tai aamuisin, ei varmasti ole inhottavaa kuivuutta limakalvoilla. Itselläni auttanut myös huomattavasti nenäverenvuotoihin, niitä ei ole esiintynyt tätä tuotetta käyttäessä!

Kirjoita oma arviosi

Arvosteltava tuote: NASO SEESAMIÖLJY RATIOPHARM NENÄSUMUTE 10 ML

Miten arvioisit tämän tuotteen? *

  Näin arvioit tuotteen:

  1. Täytä lomakkeelle arvioimallesi tuotteelle antamasi tähdet, otsikko sekä sanallinen kuvaus, mitä mieltä olit tuotteesta ja sen ominaisuuksista.
  2. Täytä myös yhteystietosi (arvioijan tietoja ei julkaista) ja tallenna arvio.
  3. Arvio tarkistetaan ja julkaistaan seuraavana arkipäivänä.

  Tuotearviosi on meille tärkeä! Se auttaa muita asiakkaita valitsemaan sopivan tuotteen, ja meitä kehittämään tuotevalikoimaamme. Antamasi arvio julkaistaan vain Yliopiston Apteekin ja Egon verkkopalvelussa.

  Arviointitoiminnon avulla ei saa julkaista kaupallista, poliittista, pornografista, hävytöntä, rikollista, herjaavaa tai muulla tavoin laitonta sisältöä. Muualla aiemmin julkaistujen arvioiden tai muiden mielipiteiden kopiointi on laitonta. Yliopiston Apteekki pidättää oikeuden moderoida, olla julkaisematta tai poistaa arvioita.