NASO NACL RATIOPHARM 0,9% NENÄSUMUTE 20 ML

4/5
6,40 € (320,00 €/L)
TAI

Tuotetieto

Säilöntäaineeton fysiologinen suolaliuos tukkoiseen nenään ja nenän limakalvojen kosteutukseen. Sopii vauvoille, lapsille ja aikuisille.

Tuotteen käyttö

Aikuisille ja yli 2-vuotiaille lapsille 1-2 sumutusta kumpaankin sieraimeen tarpeen mukaan useita kertoja päivässä. Imeväiset ja alle 2-vuotiaat lapset 1 sumute kumpaankin sieraimeen tarpeen mukaan. Avatun pakkauksen kesto 6 viikkoa.

Tuotteen koostumus

Isotoninen 0,9 % NaCl liuos

Tuotearviot (6)

Kostuttaa hyvin
Hyödyllinen nenälle, kun sisäilma talvisin kuivassa tai on pidempään lentokoneessa, sillä kostuttaa tosi hyvin kuivasta kärsiviä limakalvoja. Lisäksi pari suihketta per sierain toimii itselläni kuin mini/pikaversio nenähuuhtelusta, kun sarvikuonokannun käyttöön ei ole mahdollisuutta.
Saa sumuttaa reilusti
Aiemmin auttanut jatkuvaan tukkoisuuteen vain kortisoni- sumutteet. Tämä toimii, kunhan vain jaksaa sumutella useita kertoja päivässä joka päivä. Pari päivää meni ennen, kuin mitään tehoa oli havaittavissa.
E
Ei riitä tehot, vahingossa ostin suolavettä.
Ei auttanut
Ei auttanut omaan tukkoiseen nenään, toisin kuin ksylometatsoliinia sisältävät tuotteet.
Hyvä!
Hyvä lapsille nenäntukkoisuuteen. Helpompi käyttää kuin tipat.
Hyvä tuote - auttoi!
Hyvä tuote kaikessa yksinkertaisuudessaan, eikä sisällä mitään ylimääräistä. Voi käyttää useamman kerran päivässä!

Kirjoita oma arviosi

Arvosteltava tuote: NASO NACL RATIOPHARM 0,9% NENÄSUMUTE 20 ML

Miten arvioisit tämän tuotteen? *

  Näin arvioit tuotteen:

  1. Täytä lomakkeelle arvioimallesi tuotteelle antamasi tähdet, otsikko sekä sanallinen kuvaus, mitä mieltä olit tuotteesta ja sen ominaisuuksista.
  2. Täytä myös yhteystietosi (arvioijan tietoja ei julkaista) ja tallenna arvio.
  3. Arvio tarkistetaan ja julkaistaan seuraavana arkipäivänä.

  Tuotearviosi on meille tärkeä! Se auttaa muita asiakkaita valitsemaan sopivan tuotteen, ja meitä kehittämään tuotevalikoimaamme. Antamasi arvio julkaistaan vain Yliopiston Apteekin ja Egon verkkopalvelussa.

  Arviointitoiminnon avulla ei saa julkaista kaupallista, poliittista, pornografista, hävytöntä, rikollista, herjaavaa tai muulla tavoin laitonta sisältöä. Muualla aiemmin julkaistujen arvioiden tai muiden mielipiteiden kopiointi on laitonta. Yliopiston Apteekki pidättää oikeuden moderoida, olla julkaisematta tai poistaa arvioita.