NASO DEXPANTHENOL RATIOPHARM NENÄSUMUTE 20 ML

5/5
8,60 € (430,00 €/L)
TAI

Tuotetieto

Nenäsumute nenän limakalvojen kosteutukseen, puhdistukseen ja hoitoon. Dekspantenolia sisältävä sumute helpottaa kuivien limakalvojen oireita, kuten kuivuuden tunnetta, kutinaa, kipua ja polttelua. Sopii myös tukkoisuuden ja nuhan tukihoitoon. Säilöntäaineeton sumute sopii koko perheelle.

Tuotteen käyttö

Annostus tarpeen mukaan. Aikuisille ja yli 2-vuotiaille lapsille 1-2 suihketta useita kertoja vuorokaudessa molempiin sieraimiin. Imeväisikäisille ja alle 2-vuotiaille lapsille 1 suihke useita kertoja vuorokaudessa molempiin sieraimiin. Avatun suihkepullon kesto on 3 kuukautta.

Tuotteen koostumus

1 ml isotonista liuosta sisältää: 10 mg dekspantenolia, keittosuolaa (0,5% natriumkloridiliuos), kaliumdivetyfosfaattia, dikaliumfosfaattia (osmoottisuuden ja happamuuden säätöön) ja injektionesteisiin käytettävää vettä.

Tuotearviot (9)

Erinomainen tuote
Kun talvi alkaa ja huoneilma kuivuu, minulle tulee nuhaoireita, jotka johtuu nenän limakalvojen kuivuudesta. Tämän suihkeen käyttö helpottaa oloani, auttaa hengittämään nenän kautta paremmin ja auttaa kosteuttamaan nenän limakalvoja. Loistava tuote myös nuhassa, kun täytyy käyttää nenää avaavia suihkeita, tämä auttaa pitämään limakalvot kunnossa.
Pettymys
Itse en ole tästä saanut juurikaan apua. Olen kokeillut erilaisia lääkkeettömiä suihkeita (A-vita ja muut öljymäiset tuotteet) pääosin nenähuuhtelukannun kaverina ja useimmat ovat olleet hyviä, mutta tämä on vähän yhtä tyhjän kanssa.
Todella toimii
Flunssan jälkeen kun suihkuttaa 1-2 krt päivässä niin kyllä AUTTAA kuiviin limakalvoihin. Kannattaa käyttää flunssan jälkeen!
Tosi hyvä!
Auttaa hyvin nenänkostutukseen ja teho kestää hyvin. Pari kertaa päivässä riittävä määrä.
Hyvä tuote! Helpottaa oireita.
Auttaa säännöllisellä käytöllä. Aion käyttää jatkossakin. Ei liian kallis.
Auttaa
Hyvä tuote kuivia limakalvoja elvyttämään, myös nuhan hoitoon.
Pelastus!
Säännöllisessä käytössä ja helpottaa oireita.
Kuivan nenän ykköstuote
Luottotuotteeni nenän kuville limakalvoille. Helppokäyttöinen!
Erinomainen
Todella hyvä vaihtoehto seesaminsiemenöljylle ja A-plus-tipoille nenän kostuttajaksi. Ei maistu pahalta, eikä tuki nenää kuten paksummat valmisteet. Ei myöskään tahraa tyynyä kuten öljypohjaiset valmisteet.

Kirjoita oma arviosi

Arvosteltava tuote: NASO DEXPANTHENOL RATIOPHARM NENÄSUMUTE 20 ML

Miten arvioisit tämän tuotteen? *

  Näin arvioit tuotteen:

  1. Täytä lomakkeelle arvioimallesi tuotteelle antamasi tähdet, otsikko sekä sanallinen kuvaus, mitä mieltä olit tuotteesta ja sen ominaisuuksista.
  2. Täytä myös yhteystietosi (arvioijan tietoja ei julkaista) ja tallenna arvio.
  3. Arvio tarkistetaan ja julkaistaan seuraavana arkipäivänä.

  Tuotearviosi on meille tärkeä! Se auttaa muita asiakkaita valitsemaan sopivan tuotteen, ja meitä kehittämään tuotevalikoimaamme. Antamasi arvio julkaistaan vain Yliopiston Apteekin ja Egon verkkopalvelussa.

  Arviointitoiminnon avulla ei saa julkaista kaupallista, poliittista, pornografista, hävytöntä, rikollista, herjaavaa tai muulla tavoin laitonta sisältöä. Muualla aiemmin julkaistujen arvioiden tai muiden mielipiteiden kopiointi on laitonta. Yliopiston Apteekki pidättää oikeuden moderoida, olla julkaisematta tai poistaa arvioita.