MUUMI TAKKUHARJA NIISKUNEITI PINKKI 1 KPL

9,00 € (9,00 €/KPL)
TAI

Tuotetieto

Näppärä takkuharja niin kuiville kuin märille hiuksille! Muumi takkuharjan joustavat harjakset avaavat takut hiuksista hellävaraisesti ja hiuksia vahingoittamatta. Harjan ergonomisen muotoilun ansiosta harjasta saa myös hyvän otteen, tehden siitä tukevan kädessä ja miellyttävän käyttää. Harja on myös antistaattinen, mikä estää hiusten harjaamisesta johtuvaa sähköistymistä. Jättää hiukset silkin pehmeiksi ja kauniin kiiltäviksi. Kätevästi repussa tai laukussa kulkevissa harjoissa seikkailevat ihanat muumihahmot!

Tuotteen käyttö

Käytä harjaa sekä kuiviin että märkiin hiuksiin.

Tuotteen koostumus

Tuotearviot (0)

Kirjoita oma arviosi

Arvosteltava tuote: MUUMI TAKKUHARJA NIISKUNEITI PINKKI 1 KPL

Miten arvioisit tämän tuotteen? *

  Näin arvioit tuotteen:

  1. Täytä lomakkeelle arvioimallesi tuotteelle antamasi tähdet, otsikko sekä sanallinen kuvaus, mitä mieltä olit tuotteesta ja sen ominaisuuksista.
  2. Täytä myös yhteystietosi (arvioijan tietoja ei julkaista) ja tallenna arvio.
  3. Arvio tarkistetaan ja julkaistaan seuraavana arkipäivänä.

  Tuotearviosi on meille tärkeä! Se auttaa muita asiakkaita valitsemaan sopivan tuotteen, ja meitä kehittämään tuotevalikoimaamme. Antamasi arvio julkaistaan vain Yliopiston Apteekin ja Egon verkkopalvelussa.

  Arviointitoiminnon avulla ei saa julkaista kaupallista, poliittista, pornografista, hävytöntä, rikollista, herjaavaa tai muulla tavoin laitonta sisältöä. Muualla aiemmin julkaistujen arvioiden tai muiden mielipiteiden kopiointi on laitonta. Yliopiston Apteekki pidättää oikeuden moderoida, olla julkaisematta tai poistaa arvioita.