MUSE 250 MIKROG VIRTSATIEPUIKKO 1 KPL

16,87 € (16,87 €/KPL)
TAI
Saatavuus: Tuote ei ole myynnissä verkkokaupassa, tarkista saatavuus myymälöittäin

  • Hinta ilman reseptilääkkeen toimitusmaksua ja Kela-korvausta.
  • Reseptilääke tilataan yhdessä farmaseutin kanssa. 

Vaikuttava aine

alprostadiili

Käyttötarkoitus

Valmistetta käytetään erektiohäiriön hoitoon ja diagnosointiin

Annostus

Sopiva annostus etsitään yhteistyössä lääkärin kanssa. Vuorokauden pituisena aikana saa ottaa enintään kaksi annosta ja viikon aikana enintään seitsemän annosta. Tätä annostusohjetta ei saa ylittää.

Lääkkeen ottaminen

Pakkauksessa on yksityiskohtainen käyttöohje. Lääkettä annostellaan työntämällä asetin virtsaputkeen. Juuri ennen lääkkeen ottamista on virtsattava ja ravistettava virtsa pois siittimestä. Tämä helpottaa lääkkeen leviämistä virtsaputken seinämiin.

Vaikutustapa

Alprostadiili on kemiallisesti identtinen PGE1 (prostaglandiini E1) kanssa. Lääke lisää siittimen paisuvaiskudoksen verenkiertoa, jolloin seuraa erektio 5-10 minuutin kuluessa. Erektio kestää tavallisesti 30-60 minuuttia.

Haittavaikutukset

Lääkkeen yleisimmät haittavaikutukset ovat kipu siittimessä ja polttava tunne virtsaputkessa. Joskus voi esiintyä päänsärkyä, huimausta, verenpaineen laskua, mustelma, lihaskouristuksia, vähäistä verenvuotoa virtsaputkessa sekä polttavaa tunnetta kumppanin emättimessä.

Raskaus ja imetys

Jos kumppanina oleva nainen on raskaana, on syytä käyttää yhdynnässä kondomia.

Säilytys

Säilytetään 2 °C-8 °C (jääkaapissa). Säilytä alkuperäispakkauksessa. Potilas voi säilyttää avaamattomia foliopusseja ulkona jääkaapista huoneenlämmössä alle 30 °C korkeintaan 2 viikkoa ennen käyttöä.

Ulkonäkö

Valmiste on steriili, kertakäyttöinen lääkkeestä ja asettimesta koostuva laite. Alprostadiili on sekoitettu makrogoliin ja muotoiltu puikoksi (halkaisija 1,4 mm ja pituus 3 tai 6 mm). Virtsatiepuikko on polypropyleenista valmistetun asettimen kärjessä.

Lääkeoppaan tiedot: ©Lääketietokeskus