MULTIVITA OMEGALIVE BASIC KAPS 120 KPL

5/5
18,50 € (0,15 €/KPL)
TAI

Tuotetieto

Kalaöljyvalmiste, joka sisältää runsaasti terveydelle tärkeitä omega-3-rasvahappoja. Valmisteen E-DHA- ja E-EPA -rasvahapot vaikuttavat sydämen terveyteen ja E-DHA tukee myös aivojen ja silmien hyvinvointia. Edullinen vaikutus saavutetaan nauttimalla päivittäin 250 mg EPA:a ja DHA:ta. Laktoositon, gluteeniton, hiivaton ja soijaton. Ravintolisä.

Tuotteen käyttö

2 kapselia päivässä. Ei sisällä kalan proteiinia, herkimpien kala-allergikkojen kannattaa kuitenkin noudattaa varovaisuutta. Ei henkilöille, joiden verenhyytyminen on heikentynyt. Muistathan, että ravintolisä ei korvaa monipuolista ja tasapainoista ruokavaliota eikä terveellisiä elintapoja.

Tuotteen koostumus

Vuorokausiannos 2 kapselia sisältää: kalaöljyä 1334 mg, josta omega-3 rasvahappoja 886 mg, josta E-EPA:aa 426 mg ja E-DHA:ta 306 mg. Ainesosat: kalaöljy, liivate (peräisin naudasta), kosteudensäilyttäjä (glyseroli), vesi.

Koostumus saattaa muuttua. Tarkistathan lopullisen ainesosalistan pakkauksesta.

Tuotearviot (1)

Hyvä rasvahappo valmiste.
Erittäin hyvä ravintolisä.

Kirjoita oma arviosi

Arvosteltava tuote: MULTIVITA OMEGALIVE BASIC KAPS 120 KPL

Miten arvioisit tämän tuotteen? *

  Näin arvioit tuotteen:

  1. Täytä lomakkeelle arvioimallesi tuotteelle antamasi tähdet, otsikko sekä sanallinen kuvaus, mitä mieltä olit tuotteesta ja sen ominaisuuksista.
  2. Täytä myös yhteystietosi (arvioijan tietoja ei julkaista) ja tallenna arvio.
  3. Arvio tarkistetaan ja julkaistaan seuraavana arkipäivänä.

  Tuotearviosi on meille tärkeä! Se auttaa muita asiakkaita valitsemaan sopivan tuotteen, ja meitä kehittämään tuotevalikoimaamme. Antamasi arvio julkaistaan vain Yliopiston Apteekin ja Egon verkkopalvelussa.

  Arviointitoiminnon avulla ei saa julkaista kaupallista, poliittista, pornografista, hävytöntä, rikollista, herjaavaa tai muulla tavoin laitonta sisältöä. Muualla aiemmin julkaistujen arvioiden tai muiden mielipiteiden kopiointi on laitonta. Yliopiston Apteekki pidättää oikeuden moderoida, olla julkaisematta tai poistaa arvioita.