MULTIVITA LINOLIVE KAPS 60 KPL

5/5
19,00 € (0,32 €/KPL)
TAI

Tuotetieto

Täysin kasviperäinen omega-rasvahappovalmiste. Sopii erityisesti kala-allergikoille tai vegaaneille. Valmisteen pellavaöljyssä on runsaasti alfalinoleenihappoa (ALA, omega-3) ja linolihappoa (LI, omega-6). Alfalinoleenihappo (ALA) edistää veren kolesterolitasojen pysymistä normaalina. Edullinen vaikutus saadaan nauttimalla päivittäin 2 g ALA:ta. Lisäksi valmiste sisältää E- vitamiinia ja foolihappoa. Ravintolisä.

Tuotteen käyttö

2 kapselia päivässä. Varoen soija-allergikolle. Muistathan, että ravintolisä ei korvaa monipuolista ja tasapainoista ruokavaliota eikä terveitä elämäntapoja.

Tuotteen koostumus

Vuorokausiannos 2 kapselia sisältää: energiaa 80 kJ (20kcal), hiilihydraattia 800 mg, rasvaa 1,8 g, josta tyydyttyneitä 190 mg, kertatyydyttymättömät 670 mg (omega-9), monityydyttymättömät 940 mg, josta linolihappoa 240 mg (omega-6) ja alfa-linoleenihappo 700 mg (omega-3), E-vitamiini 10 mg, foolihappo 300 mikrog. Aineosat: pellavaöljy, oliiviöljy, muunneltu tärkkelys, kosteuden säilyttäjä (glyseroli), merileväuute, paakkuuntumisen estoaine (kolloidinen piidioksidi), hapettumisenestoaine (alfatokoferoli, dinatriumfosfaatti), foolihappo. Sisältää myös soijaperäistä lesitiiniä, kookospähkinä- ja palmuöljyperäisiä triglyseridejä. Kapseli valmistettu merilevästä.

Koostumus saattaa muuttua. Tarkistathan lopullisen ainesosalistan pakkauksesta.

Tuotearviot (2)

Allergiselle
Ei aiheuta sivuoireita, helppo ottaa.
Kala-allergiselle
Olen allerginen kalalle, eivätkä minkäänlaiset kalasta valmistetut tuotteet sovi minulle. Linolive sopii minulle eikä se aiheuta mitään allergioita eikä röyhtäisyjä.

Kirjoita oma arviosi

Arvosteltava tuote: MULTIVITA LINOLIVE KAPS 60 KPL

Miten arvioisit tämän tuotteen? *

  Näin arvioit tuotteen:

  1. Täytä lomakkeelle arvioimallesi tuotteelle antamasi tähdet, otsikko sekä sanallinen kuvaus, mitä mieltä olit tuotteesta ja sen ominaisuuksista.
  2. Täytä myös yhteystietosi (arvioijan tietoja ei julkaista) ja tallenna arvio.
  3. Arvio tarkistetaan ja julkaistaan seuraavana arkipäivänä.

  Tuotearviosi on meille tärkeä! Se auttaa muita asiakkaita valitsemaan sopivan tuotteen, ja meitä kehittämään tuotevalikoimaamme. Antamasi arvio julkaistaan vain Yliopiston Apteekin ja Egon verkkopalvelussa.

  Arviointitoiminnon avulla ei saa julkaista kaupallista, poliittista, pornografista, hävytöntä, rikollista, herjaavaa tai muulla tavoin laitonta sisältöä. Muualla aiemmin julkaistujen arvioiden tai muiden mielipiteiden kopiointi on laitonta. Yliopiston Apteekki pidättää oikeuden moderoida, olla julkaisematta tai poistaa arvioita.