MULTIVITA ASCORBIN 500MG TABL 100 KPL

5/5
9,10 € (0,09 €/KPL)
TAI

Tuotetieto

Nieltävä C-vitamiinivalmiste. Sopii erityisesti sinulle, joka tunnet olosi väsyneeksi, flunssaiseksi tai syöt vähän C-vitamiinipitoista ruokaa. Valmisteen sisältämä C-vitamiini auttaa vähentämään väsymystä ja uupumusta sekä edistää immuunijärjestelmän normaalia toimintaa. Laktoositon, gluteeniton, sokeriton, hiivaton. Ravintolisä.

Tuotteen käyttö

1-2 tablettia päivässä. Muistathan, että ravintolisä ei korvaa monipuolista ja tasapainoista ruokavaliota eikä terveitä elämäntapoja.

Tuotteen koostumus

Vuorokausiannos 1-2 tablettia sisältää: C-vitamiini 500-1000 mg. Ainesosat: L-askorbiinihappo, täyteaine (mikrokiteinen selluloosa), hydroksipropyylimetyyliselluloosa, paakkuuntumisen estoaine (piidioksidi, rasvahappojen magnesiumsuolat), väri (riboflaviini-5-fosfaatti).

Koostumus saattaa muuttua. Tarkistathan lopullisen ainesosalistan pakkauksesta.

Tuotearviot (4)

Hyvä tuote
Helppo käyttää ja saa tarvitsemansa vitamiinit hyvässä tablettimuodossa helposti.
Flunssien ehkäisyyn
Soveltuu käytettäväksi päivittäin, ei yliannostus vaaraa, maistuu hyvälle. Itse käytän lisänä d ja sinkki vitamiinit. Eipä ole flunssia näkynyt. Auttaa myös jaksamaan ja vahvistaa todellakin vastustuskykyä!!!
Hyvänmakuinen terveenäpitäjä
Ennaltaehkäisee ja auttaa jo alkaneisiin flunssan oireisiin. Hyvänmakuinen.
Hyvä perusvitamiini
Miellyttävä helposti nieltävä valmiste päivittäiseen käyttöön

Kirjoita oma arviosi

Arvosteltava tuote: MULTIVITA ASCORBIN 500MG TABL 100 KPL

Miten arvioisit tämän tuotteen? *

  Näin arvioit tuotteen:

  1. Täytä lomakkeelle arvioimallesi tuotteelle antamasi tähdet, otsikko sekä sanallinen kuvaus, mitä mieltä olit tuotteesta ja sen ominaisuuksista.
  2. Täytä myös yhteystietosi (arvioijan tietoja ei julkaista) ja tallenna arvio.
  3. Arvio tarkistetaan ja julkaistaan seuraavana arkipäivänä.

  Tuotearviosi on meille tärkeä! Se auttaa muita asiakkaita valitsemaan sopivan tuotteen, ja meitä kehittämään tuotevalikoimaamme. Antamasi arvio julkaistaan vain Yliopiston Apteekin ja Egon verkkopalvelussa.

  Arviointitoiminnon avulla ei saa julkaista kaupallista, poliittista, pornografista, hävytöntä, rikollista, herjaavaa tai muulla tavoin laitonta sisältöä. Muualla aiemmin julkaistujen arvioiden tai muiden mielipiteiden kopiointi on laitonta. Yliopiston Apteekki pidättää oikeuden moderoida, olla julkaisematta tai poistaa arvioita.