MULTI-TABS RASKAUS OMEGA-3 KAPS 100 KPL

5/5
16,80 € (0,17 €/KPL)
TAI

Tuotetieto

Kalaöljyvalmiste raskaana oleville, imettäville sekä raskautta suunnitteleville. Multi-tabs raskaus omega-3 sisältää runsaasti sikiön aivojen ja näkökyvyn kehitykselle tärkeää DHA:ta. Edullinen vaikutus saadaan nauttimalla päivittäin 450 mg DHA:ta ja 250 mg EPA:a. Raskauden aikana kalaöljyvalmiste on turvallinen valinta, sillä kalan syöntiä rajoitetaan kaloista löytyvien raskasmetallien vuoksi. Pieni helposti nieltävä kapseli. Laktoositon, gluteeniton ja hiivaton. Ravintolisä.

Tuotteen käyttö

2 kapselia päivässä. Ei sisällä kalan proteiinia, mutta herkimmät kala-allergikot voivat saada oireita. Ei suositella henkilöille, joiden verenhyytyminen on heikentynyt. Muistathan, että ravintolisä ei korvaa monipuolista ja tasapainoista ruokavaliota eikä terveitä elämäntapoja.

Tuotteen koostumus

Vuorokausiannos 2 kapselia sisältää: kalaöljy 600 mg, josta omega-3 rasvahapot 328 mg, DHA 272 mg ja EPA 32,8 mg. Ainesosat: kalaöljy, muunnettu tärkkelys, kiinteyttämisaine (glyseroli), hyytelöimisaine (karrageeni), happamuudensäätöaine (dinatriumfosfaatti), hapettumisenestoaine (tokoferoliuute).

Koostumus saattaa muuttua. Tarkistathan lopullisen ainesosalistan pakkauksesta.

Tuotearviot (2)

Sopii myös kala-allergisille
Tuote sopii hyvin myös minulle, jolla on todella paha kala-allergia. Tästä kyseistä tuotteesta en ole saanut minkäänlaisia oireita, joten tämä on korvannut raskausaikana ruokavaliostani puuttuvan kalan ja sen hyödyt.

Kapselit ovat mauttomia ja melko pieniä, joten ne on helppo niellä veden kanssa.
Suosittelen
Hiukset, kynnet ja iho kiittää. Tämän tuotteen käyttöä aion jatkaa vielä imetyksen jälkeenkin.

Kirjoita oma arviosi

Arvosteltava tuote: MULTI-TABS RASKAUS OMEGA-3 KAPS 100 KPL

Miten arvioisit tämän tuotteen? *

  Näin arvioit tuotteen:

  1. Täytä lomakkeelle arvioimallesi tuotteelle antamasi tähdet, otsikko sekä sanallinen kuvaus, mitä mieltä olit tuotteesta ja sen ominaisuuksista.
  2. Täytä myös yhteystietosi (arvioijan tietoja ei julkaista) ja tallenna arvio.
  3. Arvio tarkistetaan ja julkaistaan seuraavana arkipäivänä.

  Tuotearviosi on meille tärkeä! Se auttaa muita asiakkaita valitsemaan sopivan tuotteen, ja meitä kehittämään tuotevalikoimaamme. Antamasi arvio julkaistaan vain Yliopiston Apteekin ja Egon verkkopalvelussa.

  Arviointitoiminnon avulla ei saa julkaista kaupallista, poliittista, pornografista, hävytöntä, rikollista, herjaavaa tai muulla tavoin laitonta sisältöä. Muualla aiemmin julkaistujen arvioiden tai muiden mielipiteiden kopiointi on laitonta. Yliopiston Apteekki pidättää oikeuden moderoida, olla julkaisematta tai poistaa arvioita.