MULTI-TABS MAGNESIUM 350MG NIELTÄVÄ TABL 100 KPL

10,50 € (0,11 €/KPL)
TAI

Tuotetieto

Nieltävä magnesiumvalmiste ylläpitämään lihasten ja luuston terveyttä. Kiusalliset lihaskrampit, suonenveto sekä jalkojen levottomuus voivat helpottaa magnesiumlisän myötä. Pienikokoinen tabletti on helppo niellä. Laktoositon, gluteeniton ja hiivaton. Ravintolisä.

Tuotteen käyttö

1 tabletti päivässä niellään veden kera. Muistathan, että ravintolisä ei korvaa monipuolista ja tasapainoista ruokavaliota eikä terveitä elämäntapoja.

Tuotteen koostumus

Vuorokausiannos 1 tabletti (multitabs sanomagnesium) sisältää: magnesiumia 350 mg. Ainesosat: magnesiumoksidi, sakeuttamisaine (mikrokiteinen selluloosa), paakkuuntumisenestoaine (piioksidi, magnesiumstearaatti).
Koostumus saattaa muuttua. Tarkistathan lopullisen ainesosalistan pakkauksesta.

Tuotearviot (0)

Kirjoita oma arviosi

Arvosteltava tuote: MULTI-TABS MAGNESIUM 350MG NIELTÄVÄ TABL 100 KPL

Miten arvioisit tämän tuotteen? *

  Näin arvioit tuotteen:

  1. Täytä lomakkeelle arvioimallesi tuotteelle antamasi tähdet, otsikko sekä sanallinen kuvaus, mitä mieltä olit tuotteesta ja sen ominaisuuksista.
  2. Täytä myös yhteystietosi (arvioijan tietoja ei julkaista) ja tallenna arvio.
  3. Arvio tarkistetaan ja julkaistaan seuraavana arkipäivänä.

  Tuotearviosi on meille tärkeä! Se auttaa muita asiakkaita valitsemaan sopivan tuotteen, ja meitä kehittämään tuotevalikoimaamme. Antamasi arvio julkaistaan vain Yliopiston Apteekin ja Egon verkkopalvelussa.

  Arviointitoiminnon avulla ei saa julkaista kaupallista, poliittista, pornografista, hävytöntä, rikollista, herjaavaa tai muulla tavoin laitonta sisältöä. Muualla aiemmin julkaistujen arvioiden tai muiden mielipiteiden kopiointi on laitonta. Yliopiston Apteekki pidättää oikeuden moderoida, olla julkaisematta tai poistaa arvioita.