MULTI-TABS D-TIPAT 10 ML

5/5
4,20 € (420,00 €/L)
TAI

Tuotetieto

D-vitamiinitippa vauvoille, lapsille ja aikuisille. D-vitamiini vaikuttaa merkittävästi lasten motoriseen kehitykseen ja kasvuun. Kookosöljypohjainen tippa on täysin mauton ja hyvin siedetty. Laktoositon, maidoton, gluteeniton, hiivaton, sokeriton ja säilöntäaineeton. Ravintolisä.

Tuotteen käyttö

5 tippaa päivässä. Annostele tipat lusikalla tai tiputtamalla suoraan suuhun. Voit myös sekoittaa tipat ruoan tai juoman joukkoon, ne eivät muuta ruoan tai juoman makua. Säilytä huoneenlämmössä. Avatun pullon kesto on 2 kuukautta. Muistathan, että ravintolisä ei korvaa monipuolista ja tasapainoista ruokavaliota eikä terveitä elämäntapoja.

Tuotteen koostumus

Vuorokausiannos 5 tippaa sisältää: D3-vitamiini 10 mikrog (400IU). Ainesosat: keskipitkäketjuiset triglyseridit, kolekalsiferoli (D3-vitamiini), DL-alfa-tokoferoli. Kookosöljypohjainen.
Koostumus saattaa muuttua. Tarkistathan lopullisen ainesosalistan pakkauksesta.

Tuotearviot (1)

Kätevä ja vatsaystävällinen
Kätevän annostelupipetin ansiosta helppo antaa pienellekin vauvalle. Ei ole aiheuttanut vatsavaivoja.

Kirjoita oma arviosi

Arvosteltava tuote: MULTI-TABS D-TIPAT 10 ML

Miten arvioisit tämän tuotteen? *

  Näin arvioit tuotteen:

  1. Täytä lomakkeelle arvioimallesi tuotteelle antamasi tähdet, otsikko sekä sanallinen kuvaus, mitä mieltä olit tuotteesta ja sen ominaisuuksista.
  2. Täytä myös yhteystietosi (arvioijan tietoja ei julkaista) ja tallenna arvio.
  3. Arvio tarkistetaan ja julkaistaan seuraavana arkipäivänä.

  Tuotearviosi on meille tärkeä! Se auttaa muita asiakkaita valitsemaan sopivan tuotteen, ja meitä kehittämään tuotevalikoimaamme. Antamasi arvio julkaistaan vain Yliopiston Apteekin ja Egon verkkopalvelussa.

  Arviointitoiminnon avulla ei saa julkaista kaupallista, poliittista, pornografista, hävytöntä, rikollista, herjaavaa tai muulla tavoin laitonta sisältöä. Muualla aiemmin julkaistujen arvioiden tai muiden mielipiteiden kopiointi on laitonta. Yliopiston Apteekki pidättää oikeuden moderoida, olla julkaisematta tai poistaa arvioita.