MULTI-TABS 50+ 100 KPL

15,70 € (0,16 €/KPL)
TAI

Tuotetieto

Monipuolinen vitamiini- ja hivenainevalmiste erityisesti yli 50-vuotiaan tarpeisiin. 12 vitamiinia ja 8 hivenainetta samassa tabletissa. Multi-tabs 50+ sisältää mm. kalsiumia ja D-vitamiinia luuston hyvinvointiin sekä runsaasti A-vitamiinia, joka edistää silmien, ihon ja limakalvojen hyvinvointia. Valmisteessa on myös sinkkiä ja C-vitamiinia, jotka edistävät immuunijärjestelmän normaalia toimintaa. Laktoositon, gluteeniton. Ei sisällä keinotekoisia makeutusaineita. Ravintolisä.

Tuotteen käyttö

1 tabletti vuorokaudessa runsaan nesteen kera. Muistathan, että ravintolisä ei korvaa monipuolista ja tasapainoista ruokavaliota eikä terveitä elämäntapoja.

Tuotteen koostumus

Vuorokausiannos 1 tabletti sisältää: A-vitamiini 800 mikrog, D3-vitamiini 10 mikrog, E-vitamiini 9 mg, C-vitamiini 75 mg, tiamiini 0,94 mg, riboflaviini 1,4 mg, B6-vitamiini 1,15 mg, B12-vitamiini 2 mikrog, foolihappo 300 mikrog, niasiini 15,5 mg, biotiini 50 mikrog, pantoteenihappo 6 mg, kalsium 250 mg, rauta 9 mg, jodi 150 mikrog, kupari 900 mikrog, mangaani 1,8 mg, kromi 40 mikrog, seleeni 45 mikrog, sinkki 8 mg. Ainesosat: Kalsiumkarbonaatti, täyteaine (mikrokiteinen selluloosa), C-vitamiini, dikalsiumfosfaatti, rautafumaraatti, niasiini (B3), E-vitamiini, sakeuttamisaine (hydroksipropyylimetyyliselluloosa), maltodekstriini, muunnettu tärkkelys, pintakäsittelyaineet (polydekstroosi, talkki), sinkkioksidi, pantoteenihappo, paakkuntumisenestoaineet (rasvahappojen magnesiumsuolat, piidioksidi, silloitettu natriumkarboksimetyyliselluloosa), mangaanisulfaatti, sakkaroosi, kuparisulfaatti, liivate (peräisin porsaasta ja naudasta), riboflaviini (B2), B6-vitamiini, kasviöljyt (kookos- ja palmuöljy), tiamiini (B1), A-vitamiini, foolihappo, kromikloridi, kaliumjodidi, natriumselenaatti, hapettumisenestoaine (butyylihydroksitolueeni (BHT)), biotiini, D3-vitamiini, B12-vitamiini, värit (titaanidioksidi, rautaoksidit ja -hydroksidit).
Koostumus saattaa muuttua. Tarkistathan lopullisen ainesosalistan pakkauksesta.

Tuotearviot (0)

Kirjoita oma arviosi

Arvosteltava tuote: MULTI-TABS 50+ 100 KPL

Miten arvioisit tämän tuotteen? *

  Näin arvioit tuotteen:

  1. Täytä lomakkeelle arvioimallesi tuotteelle antamasi tähdet, otsikko sekä sanallinen kuvaus, mitä mieltä olit tuotteesta ja sen ominaisuuksista.
  2. Täytä myös yhteystietosi (arvioijan tietoja ei julkaista) ja tallenna arvio.
  3. Arvio tarkistetaan ja julkaistaan seuraavana arkipäivänä.

  Tuotearviosi on meille tärkeä! Se auttaa muita asiakkaita valitsemaan sopivan tuotteen, ja meitä kehittämään tuotevalikoimaamme. Antamasi arvio julkaistaan vain Yliopiston Apteekin ja Egon verkkopalvelussa.

  Arviointitoiminnon avulla ei saa julkaista kaupallista, poliittista, pornografista, hävytöntä, rikollista, herjaavaa tai muulla tavoin laitonta sisältöä. Muualla aiemmin julkaistujen arvioiden tai muiden mielipiteiden kopiointi on laitonta. Yliopiston Apteekki pidättää oikeuden moderoida, olla julkaisematta tai poistaa arvioita.