MULTI-TABS 3 IN 1 KAPSELI 90 KPL

22,00 € (0,24 €/KPL)
TAI

Tuotetieto

Monipuolinen omega-3-, monivitamiini- ja kivennäisainevalmiste. Valmiste sisältää 9 välttämätöntä vitamiinia ja 7 kivennäisainetta sekä omega-3 rasvahappoja. Sopii koko perheelle (11-vuotiaasta lähtien). Ravintolisä.

Tuotteen käyttö

2 kapselia päivässä, mieluiten aterian yhteydessä. Muistathan, että ravintolisä ei korvaa monipuolista ja tasapainoista ruokavaliota eikä terveitä elämäntapoja.

Tuotteen koostumus

Vuorokausiannos 2 kapselia sisältää: kalaöljy 1500 mg, josta omega-3 860 mg, josta EPA 380 mg ja DHA 250 mg, A-vitamiini 400 mikrog., E-vitamiini 12 mg, C-vitamiini 80 mg, B1-vitamiini 1,1 mg, B2-vitamiini 1,4 mg, B6-vitamiini 1,4 mg, B12-vitamiini 2,5 mikrog, D3-vitamiini 10 mikrog, niasiini 16 mg, rauta 14 mg, jodi 150 mikrog, magnesium 90 mg, mangaani 2 mg, kromi 40 mikrog, seleeni 55 mikrog, sinkki 10 mg. Ainesosat: eikosapentaeenihappoa (EPA) ja dokosaheksaeenihappoa (DHA) sisältävä omega-3 kalaöljy, liivate, kiinteyttämisaine (glyseroli), magnesiumoksidi, sakeuttamisaineet (keltainen mehiläisvaha, piioksidi), C-vitamiini, ferrofumaraatti, niasiini, E-vitamiini, sinkkioksidi, väri (rautaoksidit ja -hydroksidit), emulgointiaine (rapsilesitiini), mangaanisulfaatti, maltodekstriini, kasviöljy (maissi- ja palmuöljy), B6-vitamiini, B2-vitamiini, B1-vitamiini, beta-karoteeni, kromikloridi, kaliumjodidi, natriumseleniitti, D3-vitamiini, B12-vitamiini.
Koostumus saattaa muuttua. Tarkistathan lopullisen ainesosalistan pakkauksesta.

Tuotearviot (0)

Kirjoita oma arviosi

Arvosteltava tuote: MULTI-TABS 3 IN 1 KAPSELI 90 KPL

Miten arvioisit tämän tuotteen? *

  Näin arvioit tuotteen:

  1. Täytä lomakkeelle arvioimallesi tuotteelle antamasi tähdet, otsikko sekä sanallinen kuvaus, mitä mieltä olit tuotteesta ja sen ominaisuuksista.
  2. Täytä myös yhteystietosi (arvioijan tietoja ei julkaista) ja tallenna arvio.
  3. Arvio tarkistetaan ja julkaistaan seuraavana arkipäivänä.

  Tuotearviosi on meille tärkeä! Se auttaa muita asiakkaita valitsemaan sopivan tuotteen, ja meitä kehittämään tuotevalikoimaamme. Antamasi arvio julkaistaan vain Yliopiston Apteekin ja Egon verkkopalvelussa.

  Arviointitoiminnon avulla ei saa julkaista kaupallista, poliittista, pornografista, hävytöntä, rikollista, herjaavaa tai muulla tavoin laitonta sisältöä. Muualla aiemmin julkaistujen arvioiden tai muiden mielipiteiden kopiointi on laitonta. Yliopiston Apteekki pidättää oikeuden moderoida, olla julkaisematta tai poistaa arvioita.