MÖLLER SYDÄMELLE KAPS 76 KPL

16,20 € (0,21 €/KPL)
TAI

Tuotetieto

Monipuolinen kalaöljyvalmiste, jossa mukana pellavansiemenöljyn terveellisiä omega-3-rasvahappoja. Möller Sydämelle kalaöljyn EPA- ja DHA-rasvahapot edistävät sydämen ja verisuoniston kuntoa. Edullinen vaikutus saavutetaan nauttimalla päivittäin 250 mg EPA:a ja DHA:ta. Valmisteen pellavasiemenöljyn sisältämä alfalinoleenihappo (ALA) edistää veren kolesterolitasojen pysymistä normaalina. Edullinen vaikutus saadaa nauttimalla päivittäin 2 g ALA:ta. Laktoositon, gluteeniton ja soijaton. Ravintolisä.

Tuotteen käyttö

2-3 kapselia päivässä. Ei sisällä kalan proteiinia, mutta herkimmät kala-allergikot voivat saada oireita. Ei suositella henkilöille, joiden verenhyytyminen on heikentynyt. Muistathan, että ravintolisä ei korvaa monipuolista ruokavaliota eikä terveitä elämäntapoja.

Tuotteen koostumus

Vuorokausiannos 2-3 kapselia sisältää: Omega-3 rasvahappoja 845-1270 mg, joista EPA:a ja DHA:ta 450-675 mg ja ALA:a 300-450 mg, E-vitamiini 6-9 mg. Aineosat: tiivistetty kalaöljy (triglyseridit), pellavansiemenöljy (kylmäpuristettu neitsytöljy), liivate (peräisin naudasta), kosteudensäilyttäjä (glyseroli), väri (sokerikulööri), DL-a-tokoferyyliasetaatti (E-vitamiini).

Koostumus saattaa muuttua. Tarkistathan lopullisen ainesosalistan pakkauksesta.

Tuotearviot (0)

Kirjoita oma arviosi

Arvosteltava tuote: MÖLLER SYDÄMELLE KAPS 76 KPL

Miten arvioisit tämän tuotteen? *

  Näin arvioit tuotteen:

  1. Täytä lomakkeelle arvioimallesi tuotteelle antamasi tähdet, otsikko sekä sanallinen kuvaus, mitä mieltä olit tuotteesta ja sen ominaisuuksista.
  2. Täytä myös yhteystietosi (arvioijan tietoja ei julkaista) ja tallenna arvio.
  3. Arvio tarkistetaan ja julkaistaan seuraavana arkipäivänä.

  Tuotearviosi on meille tärkeä! Se auttaa muita asiakkaita valitsemaan sopivan tuotteen, ja meitä kehittämään tuotevalikoimaamme. Antamasi arvio julkaistaan vain Yliopiston Apteekin ja Egon verkkopalvelussa.

  Arviointitoiminnon avulla ei saa julkaista kaupallista, poliittista, pornografista, hävytöntä, rikollista, herjaavaa tai muulla tavoin laitonta sisältöä. Muualla aiemmin julkaistujen arvioiden tai muiden mielipiteiden kopiointi on laitonta. Yliopiston Apteekki pidättää oikeuden moderoida, olla julkaisematta tai poistaa arvioita.