MÖLLER OMEGA-3 VAHVA KALAÖLJY 250 ML

4/5
21,00 € (84,00 €/L)
TAI

Tuotetieto

Möller Omega-3 Vahva on runsaasti omega-3-rasvahappoja, EPA:a ja DHA:ta, sisältävä kalaöljy. Miedon makuinen on kätevä vaihtoehto silloin, kun kalansyönti on vähäistä. Omega-3-rasvahapot (EPA ja DHA) vahvistavat sydämen toimintaa sekä DHA on hyväksi aivojen toiminnalle. Edullinen vaikutus saavutetaan nauttimalla vähintään 250 mg EPA:a ja DHA:ta päivässsä. Ravintolisä.

Tuotteen käyttö

5 millilitraa vuorokaudessa. Ei henkilöille, joiden verenhyytyminen on heikentynyt. Ei sisällä kalan proteiinia, herkimpien allergikkojen kannattaa kuitenkin noudattaa varovaisuutta. Avattu pullo säilytetään jääkaapissa. Muistathan, että ravintolisä ei korvaa monipuolista ja tasapainoista ruokavaliota eikä terveitä elämäntapoja.

Tuotteen koostumus

Vuorokausiannos 5 ml sisältää: omega-3 rasvahappoja 1780 mg, josta DHA+EPA 1450 mg, E-vitamiini 10 mg. Ainesosat: tiivistetty kalaöljy (triglyseridit), DL-alfa-tokoferyyliasetaatti (E-vitamiini), hapettumisen estoaine (tokoferoliuute).

Koostumus saattaa muuttua. Tarkistathan lopullisen ainesosalistan pakkauksesta.

Tuotearviot (1)

Suosittelen!
Maku ei maailman paras, kuten arvata saattaa, mutta varsin kelpo tuote. Säilyi hyvin jääkaapissa, mikä hyvä, sillä meinasi olla vaikeuksia saada kulutettua loppuun suositellun säilyvyysajan puitteissa. Pakkaus on yhdelle ihmiselle sen verran iso.

Kirjoita oma arviosi

Arvosteltava tuote: MÖLLER OMEGA-3 VAHVA KALAÖLJY 250 ML

Miten arvioisit tämän tuotteen? *

  Näin arvioit tuotteen:

  1. Täytä lomakkeelle arvioimallesi tuotteelle antamasi tähdet, otsikko sekä sanallinen kuvaus, mitä mieltä olit tuotteesta ja sen ominaisuuksista.
  2. Täytä myös yhteystietosi (arvioijan tietoja ei julkaista) ja tallenna arvio.
  3. Arvio tarkistetaan ja julkaistaan seuraavana arkipäivänä.

  Tuotearviosi on meille tärkeä! Se auttaa muita asiakkaita valitsemaan sopivan tuotteen, ja meitä kehittämään tuotevalikoimaamme. Antamasi arvio julkaistaan vain Yliopiston Apteekin ja Egon verkkopalvelussa.

  Arviointitoiminnon avulla ei saa julkaista kaupallista, poliittista, pornografista, hävytöntä, rikollista, herjaavaa tai muulla tavoin laitonta sisältöä. Muualla aiemmin julkaistujen arvioiden tai muiden mielipiteiden kopiointi on laitonta. Yliopiston Apteekki pidättää oikeuden moderoida, olla julkaisematta tai poistaa arvioita.