MÖLLER KALANMAKSAÖLJY SITRUUNA 250 ML

4/5
10,90 € (43,60 €/L)
TAI

Tuotetieto

Möller kalanmaksaöljy sisältää runsaasti omega-3-rasvahappoja, erityisesti EPA- ja DHA -rasvahappoja sekä A- ja D- ja E-vitamiineja. Omega-3 -rasvahapot DHA ja EPA edistävät sydämen normaalia toimintaa ja DHA on tärkeä aivojen toiminnalle. Edullinen vaikutus saavutetaan nauttimalla 250 mg DHA:ta ja EPA:a vuorokaudessa. Kalanmaksaöljyn D- ja A-vitamiini ovat tärkeitä vastustuskyvylle. A-vitamiini edistää myös näön pysymistä normaalina. Saatavana maustamattomana ja sitruunanmakuisena. Ravintolisä.

Tuotteen käyttö

5 millilitraa vuorokaudessa. Ei henkilöille, joilla veren hyytyminen on heikentynyt. Ei raskaana oleville A-vitamiinin vuoksi. Ei sisällä kalan proteiinia, herkimpien allergikkojen kannattaa kuitenkin noudattaa varovaisuutta. Avattu pullo säilyy jääkaapissa noin 3 kuukautta. Ohjeen mukaista annosta ei saa ylittää. Ei lasten ulottuville. Muistathan, että ravintolisä ei korvaa monipuolista ja tasapainoista ruokavaliota eikä terveitä elämäntapoja.

Tuotteen koostumus

Vuorokausiannos 5 ml sisältää: omega-3 rasvahappoja 1200 mg, jossa EPA:a 400 mg ja DHA:ta 600 mg, D-vitamiini 10 mikrog (200%*), A-vitamiini 250 mikrog (31%*), E-vitamiinia 3 mg (25%*). *% vuorokautisen saannin vertailuarvosta. Ainesosat: kalanmaksaöljy, aromi (luontainen sitruuna-aromi), DL-alfa-tokoferyyliasetaatti (E-vitamiini), hapettumisenestoaine (tokoferoliuute). 

Koostumus saattaa muuttua. Tarkistathan lopullisen ainesosalistan pakkauksesta.

Tuotearviot (2)

Hyvä ja edullinen
Kalanmaksaöljy, jota voi nauttia suoraan lusikasta, koska sitruunan maku kompensoi melko ällöttävää kalanmaksan makua!
hyvä tuote, jos vahingossa normaali ruokavalio jää puutteelliseksi
hyvä tuote, jos vahingossa normaali ruokavalio jää puutteelliseksi

Kirjoita oma arviosi

Arvosteltava tuote: MÖLLER KALANMAKSAÖLJY SITRUUNA 250 ML

Miten arvioisit tämän tuotteen? *

  Näin arvioit tuotteen:

  1. Täytä lomakkeelle arvioimallesi tuotteelle antamasi tähdet, otsikko sekä sanallinen kuvaus, mitä mieltä olit tuotteesta ja sen ominaisuuksista.
  2. Täytä myös yhteystietosi (arvioijan tietoja ei julkaista) ja tallenna arvio.
  3. Arvio tarkistetaan ja julkaistaan seuraavana arkipäivänä.

  Tuotearviosi on meille tärkeä! Se auttaa muita asiakkaita valitsemaan sopivan tuotteen, ja meitä kehittämään tuotevalikoimaamme. Antamasi arvio julkaistaan vain Yliopiston Apteekin ja Egon verkkopalvelussa.

  Arviointitoiminnon avulla ei saa julkaista kaupallista, poliittista, pornografista, hävytöntä, rikollista, herjaavaa tai muulla tavoin laitonta sisältöä. Muualla aiemmin julkaistujen arvioiden tai muiden mielipiteiden kopiointi on laitonta. Yliopiston Apteekki pidättää oikeuden moderoida, olla julkaisematta tai poistaa arvioita.