MÖLLER KALANMAKSAÖLJY 250 ML

4/5
11,40 € (45,60 €/L)
TAI

Tuotetieto

Kalanmaksaöljy. Sisältää runsaasti omega-3-rasvahappoja, erityisesti EPA- ja DHA-rasvahappoja. Rasvaliukoiset A- ja D-vitamiinit ja omega-3 -rasvahapot ovat valmisteessa luonnonmukaisessa muodossa. Saatavana maustamattomana ja sitruunanmakuisena. Ravintolisä.

Tuotteen käyttö

5 millilitraa vuorokaudessa. Ei henkilöille, joilla veren hyytyminen on heikentynyt. Ei raskaana oleville A-vitamiinin vuoksi. Ei sisällä kalan proteiinia, herkimpien allergikkojen kannattaa kuitenkin noudattaa varovaisuutta. Avattu pullo säilytetään jääkaapissa.

Tuotteen koostumus

Vuorokausiannos 5 ml sisältää: omega-3 rasvahappoja 1200 mg, jossa EPA:a 400 mg ja DHA:ta 600 mg, D-vitamiini 10 mikrog, A-vitamiini 250 mikrog, E-vitamiinia 10 mg. Aineosat: kalanmaksaöljy, DL-alfa-tokoferyyliasetaatti (E-vitamiini), hapettumisenestoaine (luontaiset tokoferolit).
Koostumus saattaa muuttua. Tarkistathan lopullisen ainesosalistan pakkauksesta.

Tuotearviot (1)

Hyvä ja terveellinen perjantaiputeli!
Hyvä tuote! Kulauttelen pullonsuulta paukkuja päivittäin talvisaikaan!

Kirjoita oma arviosi

Arvosteltava tuote: MÖLLER KALANMAKSAÖLJY 250 ML

Miten arvioisit tämän tuotteen? *

  Näin arvioit tuotteen:

  1. Täytä lomakkeelle arvioimallesi tuotteelle antamasi tähdet, otsikko sekä sanallinen kuvaus, mitä mieltä olit tuotteesta ja sen ominaisuuksista.
  2. Täytä myös yhteystietosi (arvioijan tietoja ei julkaista) ja tallenna arvio.
  3. Arvio tarkistetaan ja julkaistaan seuraavana arkipäivänä.

  Tuotearviosi on meille tärkeä! Se auttaa muita asiakkaita valitsemaan sopivan tuotteen, ja meitä kehittämään tuotevalikoimaamme. Antamasi arvio julkaistaan vain Yliopiston Apteekin ja Egon verkkopalvelussa.

  Arviointitoiminnon avulla ei saa julkaista kaupallista, poliittista, pornografista, hävytöntä, rikollista, herjaavaa tai muulla tavoin laitonta sisältöä. Muualla aiemmin julkaistujen arvioiden tai muiden mielipiteiden kopiointi on laitonta. Yliopiston Apteekki pidättää oikeuden moderoida, olla julkaisematta tai poistaa arvioita.