MINISUN PEHMONALLE MONIVITAMIINI JUNIOR PEHMEÄ PURESKELTAVA 60 KPL

1/5
11,30 € (0,19 €/KPL)
TAI

Tuotetieto

Nallenmuotoinen, pehmeä ja pureskeltava lasten monivitamiini etenkin lapsille. Minisun Pehmonalle Monivitamiini Junior sisältää 13 vitamiinia ja kivennäisainetta. Punaisten nallejen sisältämät D- ja C-vitamiini sekä sinkki edistävät immuunijärjestelmän normaalia toimintaa. Miellyttävä metsämarjan maku ja luontaiset värit ja aromit, säilöntäaineeton. Makeutettu maltitolilla. Ravintolisä.

Tuotteen käyttö

3-10 -vuotiaille 1 pehmonalle päivässä. Yli 10-vuotiaille 2 pehmonallea päivässä. Suositeltua vuorokausiannosta ei saa ylittää. Ohjeen mukaista annostusta ei saa ylittää. Säilytä huoneenlämmössä poissa lasten ulottuvilta. Muistathan, että ravintolisä ei korvaa monipuolista ja tasapainoista ruokavaliota eikä terveitä elämäntapoja.

Tuotteen koostumus

Vuorokausiannos 1-2 pehmonallea sisältää: D3-vitamiini 5-10 mikrog, E-vitamiini 6-12 mg, C-vitamiini 40-80 mg, B1-vitamiini 0,55-1,1 mg, B2-vitamiini 0,7-1,4 mg, niasiini 8-16 mg, B6-vitamiini 0,7-1,4 mg, foolihappo 100-200 mikrog, B12-vitamiini 1,3-2,6 mikrog, biotiini 25-50 mikrog, pantoteenihappo 3-6 mg, sinkki 2,5-5 mg, jodi 37,5-70 mikrog. Ainesosat: Makeutusaine (maltitoli), vitamiinit (C, B3, E, pantoteenihappo, B2, B6, B1, foolihappo, biotiini, D3, B12), liivate, kivennäisaineet (sinkki, jodi), happamuudensäätöaine (sitruunahappo), luontaiset marja-aromit, mustaporkkanatiiviste, pintakäsittelyaine (karnaubavaha). Sisältää makeutusainetta. Liiallisella nauttimisella voi olla laksatiivisia vaikutuksia.
Koostumus saattaa muuttua. Tarkistathan lopullisen ainesosalistan pakkauksesta.

Tuotearviot (1)

Haisee liikaa
Jäi syömättä, koska B-vitamiini haisee, jopa aikuisen nenään liian vahvalle. Eikä auta vaikka vitamiini olisi pöydällä tunnin!!

Kirjoita oma arviosi

Arvosteltava tuote: MINISUN PEHMONALLE MONIVITAMIINI JUNIOR PEHMEÄ PURESKELTAVA 60 KPL

Miten arvioisit tämän tuotteen? *

  Näin arvioit tuotteen:

  1. Täytä lomakkeelle arvioimallesi tuotteelle antamasi tähdet, otsikko sekä sanallinen kuvaus, mitä mieltä olit tuotteesta ja sen ominaisuuksista.
  2. Täytä myös yhteystietosi (arvioijan tietoja ei julkaista) ja tallenna arvio.
  3. Arvio tarkistetaan ja julkaistaan seuraavana arkipäivänä.

  Tuotearviosi on meille tärkeä! Se auttaa muita asiakkaita valitsemaan sopivan tuotteen, ja meitä kehittämään tuotevalikoimaamme. Antamasi arvio julkaistaan vain Yliopiston Apteekin ja Egon verkkopalvelussa.

  Arviointitoiminnon avulla ei saa julkaista kaupallista, poliittista, pornografista, hävytöntä, rikollista, herjaavaa tai muulla tavoin laitonta sisältöä. Muualla aiemmin julkaistujen arvioiden tai muiden mielipiteiden kopiointi on laitonta. Yliopiston Apteekki pidättää oikeuden moderoida, olla julkaisematta tai poistaa arvioita.