MINISUN MONIVITAMIINI MAMA TABL 120 KPL

5/5
17,60 € (0,15 €/KPL)
TAI

Tuotetieto

Monivitamiini- ja hivenainevalmiste erityisesti raskaana oleville, imettäville ja raskautta suunnitteleville naisille. Valmisteessa on runsaasti foolihappoa, joka edistää raskauden aikaista kudosten kasvua ja vähentää väsymystä ja uupumusta. Helposti nieltävä, pienikokoinen ja makeuttamaton tabletti päivittäiseen käyttöön. Laktoositon, soijaton, liivatteeton. Ravintolisä.

Tuotteen käyttö

1 tabletti päivässä. Muistathan, että ravintolisä ei korvaa monipuolista ruokavaliota eikä terveitä elämäntapoja.

Tuotteen koostumus

Vuorokausiannos 1 tabletti sisältää: D3-vitamiini 10 mikrog, E-vitamiini 15 mg, B1-vitamiini 5 mg, B2-vitamiini 5 mg, B6-vitamiini 5 mg, B12-vitamiini 3 mikrog, niasiini (B3) 20 mg, pantoteenihappo 5 mg, biotiini 30 mikrog, foolihappo 400 mikrog, C-vitamiini 120 mg, magnesium 180 mg, rauta 20 mg, sinkki 15 mg, jodi 200 mikrog, seleeni 60 mikrog, kupari 1 mg. Ainesosat: Kivennäisaineet (magnesium, sinkki, rauta, kupari, jodi, seleeni), vitamiinit (C, niasiini, E, B6, pantoteenihappo, tiamiini, riboflaviini, foolihappo, biotiini, D3, B12), täyteaineet (mikrokiteinen selluloosa, dikalsiumfosfaatti, silloitettu natriumkarboksimetyyliselluloosa), muunnettu tärkkelys (maissista), kiillotusaineet (hydroksipropyylimetyyliselluloosa, talkki), paakkuuntumisenestoaineet (kasvirasvahappojen magnesiumsuolat, kasvirasvahapot, piidioksidi), värit (titaanidioksidi, rautaoksidi).
Koostumus saattaa muuttua. Tarkistathan lopullisen ainesosalistan pakkauksesta.

Tuotearviot (2)

Erinomainen monivitamiini
Mukavasti kaikki tarpeelliset lisävitamiinit samassa paketissa! Olen käyttänyt tätä kahdessa raskaudessa ja kahden pitkän imetystaipaleen aikana, ja olen ollut tosi tyytyväinen.
Hyvä valmiste raskausajan odotukseen!
Tuote on hyvä ja se on ollut mukana kahdessa raskaudessa edistämässä monivitamiini- ja hivennäisaineen saantia. Olen huomannut myös, että ihoni, kynteni sekä hiukseni voivat terveemmin.

Kirjoita oma arviosi

Arvosteltava tuote: MINISUN MONIVITAMIINI MAMA TABL 120 KPL

Miten arvioisit tämän tuotteen? *

  Näin arvioit tuotteen:

  1. Täytä lomakkeelle arvioimallesi tuotteelle antamasi tähdet, otsikko sekä sanallinen kuvaus, mitä mieltä olit tuotteesta ja sen ominaisuuksista.
  2. Täytä myös yhteystietosi (arvioijan tietoja ei julkaista) ja tallenna arvio.
  3. Arvio tarkistetaan ja julkaistaan seuraavana arkipäivänä.

  Tuotearviosi on meille tärkeä! Se auttaa muita asiakkaita valitsemaan sopivan tuotteen, ja meitä kehittämään tuotevalikoimaamme. Antamasi arvio julkaistaan vain Yliopiston Apteekin ja Egon verkkopalvelussa.

  Arviointitoiminnon avulla ei saa julkaista kaupallista, poliittista, pornografista, hävytöntä, rikollista, herjaavaa tai muulla tavoin laitonta sisältöä. Muualla aiemmin julkaistujen arvioiden tai muiden mielipiteiden kopiointi on laitonta. Yliopiston Apteekki pidättää oikeuden moderoida, olla julkaisematta tai poistaa arvioita.