MINISUN D-VITAMIINI 100 MIKROG PURUTABL 90 KPL

5/5
18,00 € (0,20 €/KPL)
TAI

Tuotetieto

Hyvänmakuinen ja erittäin vahva D-vitamiinitabletti. Valmiste sopii erityisesti vähän ulkoileville, ikääntyneille ja henkilöille, joilla on suuri osteoporoosi- tai lonkkamurtumariski. D-vitamiini tekee hyvää luustolle, lihaksille ja hampaille sekä vahvistaa elimiston vastustuskykyä. Pienet tabletit sulavat suussa imeskellen tai pureskellen. Laktoositon, gluteeniton, hiivaton, soijaton ja liivatteeton. Ravintolisä.

Tuotteen käyttö

1 tabletti päivässä. Tabletin voit niellä, imeskellä tai pureskella. Ohjeen mukaista annostusta ei saa ylittää. Muistathan, että ravintolisä ei korvaa monipuolista ja tasapainoista ruokavaliota eikä terveitä elämäntapoja.

Tuotteen koostumus

Vuorokausiannos 1 tabletti sisältää: D-vitamiini 100 mikrog. Ainesosat: makeutusaineet (sorbitoli, ksylitoli), kolekalsiferoli(D3)-valmiste, pintakäsittelyaine (rasvahappojen magnesiumsuolat).
Koostumus saattaa muuttua. Tarkistathan lopullisen ainesosalistan pakkauksesta.

Tuotearviot (2)

Kätevä
Kätevä d-vitamiini. Purutabletti helppo ottaa, mukavan pieni, maku hyvä. Purutabletit myös helppo jättää pöydälle perheenjäsenille otettavaksi, kun tulevat aamupalalle. Tämä vahva versio kätevä, kun voi ottaa harvemmin eikä tarvitse ottaa joka päivä. Kotimainen!
Hyvä ja edullinen D-vitamiini
Hyvänmakuinen pieni tabletti. Sopiva ikääntyvälle ja vähän liikkumaan pystyvälle ihanteellinen vahvuus 100 mikrogrammaa.

Kirjoita oma arviosi

Arvosteltava tuote: MINISUN D-VITAMIINI 100 MIKROG PURUTABL 90 KPL

Miten arvioisit tämän tuotteen? *

  Näin arvioit tuotteen:

  1. Täytä lomakkeelle arvioimallesi tuotteelle antamasi tähdet, otsikko sekä sanallinen kuvaus, mitä mieltä olit tuotteesta ja sen ominaisuuksista.
  2. Täytä myös yhteystietosi (arvioijan tietoja ei julkaista) ja tallenna arvio.
  3. Arvio tarkistetaan ja julkaistaan seuraavana arkipäivänä.

  Tuotearviosi on meille tärkeä! Se auttaa muita asiakkaita valitsemaan sopivan tuotteen, ja meitä kehittämään tuotevalikoimaamme. Antamasi arvio julkaistaan vain Yliopiston Apteekin ja Egon verkkopalvelussa.

  Arviointitoiminnon avulla ei saa julkaista kaupallista, poliittista, pornografista, hävytöntä, rikollista, herjaavaa tai muulla tavoin laitonta sisältöä. Muualla aiemmin julkaistujen arvioiden tai muiden mielipiteiden kopiointi on laitonta. Yliopiston Apteekki pidättää oikeuden moderoida, olla julkaisematta tai poistaa arvioita.