MILLS LAMPAANVILLA SUIKALEET 8 KPL

5/5
7,90 € (0,99 €/KPL)
TAI

Tuotetieto

Pitkäkuituinen, hyvin pehmeä ja erikoispuhdistettu villa, joka imee tehokkaasti kosteutta ja pitää ihonpinnan kuivana. Mills Lampaanvillasuikaleet sopivat hiertymien ja hautumien ehkäisyyn, hautuneen ihon paranemista tukemaan, lämmikkeeksi paleleville jaloille ja varpaille sekä pehmikkeeksi kenkiin. Ei aiheuta kutinaa. Lanoliiniton.

Tuotteen käyttö

Aseta villasuikale löysästi varpaiden väleihin. Vaihdetaan päivittäin pesun yhteydessä.

Tuotteen koostumus

Lampaanvilla.

Tuotearviot (1)

Riittoisa, silkin pehmeää varpaiden välissä
Erittäin toimiva tuote joka on myös riittoisa. Käytän varpaiden välissä, mikä estää varpaiden yhteen hankautumista. Voin lämpimästi suositella!

Kirjoita oma arviosi

Arvosteltava tuote: MILLS LAMPAANVILLA SUIKALEET 8 KPL

Miten arvioisit tämän tuotteen? *

  Näin arvioit tuotteen:

  1. Täytä lomakkeelle arvioimallesi tuotteelle antamasi tähdet, otsikko sekä sanallinen kuvaus, mitä mieltä olit tuotteesta ja sen ominaisuuksista.
  2. Täytä myös yhteystietosi (arvioijan tietoja ei julkaista) ja tallenna arvio.
  3. Arvio tarkistetaan ja julkaistaan seuraavana arkipäivänä.

  Tuotearviosi on meille tärkeä! Se auttaa muita asiakkaita valitsemaan sopivan tuotteen, ja meitä kehittämään tuotevalikoimaamme. Antamasi arvio julkaistaan vain Yliopiston Apteekin ja Egon verkkopalvelussa.

  Arviointitoiminnon avulla ei saa julkaista kaupallista, poliittista, pornografista, hävytöntä, rikollista, herjaavaa tai muulla tavoin laitonta sisältöä. Muualla aiemmin julkaistujen arvioiden tai muiden mielipiteiden kopiointi on laitonta. Yliopiston Apteekki pidättää oikeuden moderoida, olla julkaisematta tai poistaa arvioita.