MICROPORE SILICONE SILIKONITEIPPI 2,5CMX5M 1 RLL

20,60 € (20,60 €/KPL)
TAI

Tuotetieto

Hellävarainen kiinnitysteippi. Micropore Silicone -silikoniteippi kiinnittyy uudelleen ja on repäistävissä sekä pituus- että leveyssuunnassa. Silikoniteippi aiheuttaa poistettaessa vain minimaalista ihosolujen irtoamista tai vetoa ihokarvoihin. Ihanteellinen tuote aralle, hauraalle ja herkälle iholle sekä lasten iholle.

Tuotteen käyttö

Tuotteen koostumus

Silikoni.

Tuotearviot (0)

Kirjoita oma arviosi

Arvosteltava tuote: MICROPORE SILICONE SILIKONITEIPPI 2,5CMX5M 1 RLL

Miten arvioisit tämän tuotteen? *

  Näin arvioit tuotteen:

  1. Täytä lomakkeelle arvioimallesi tuotteelle antamasi tähdet, otsikko sekä sanallinen kuvaus, mitä mieltä olit tuotteesta ja sen ominaisuuksista.
  2. Täytä myös yhteystietosi (arvioijan tietoja ei julkaista) ja tallenna arvio.
  3. Arvio tarkistetaan ja julkaistaan seuraavana arkipäivänä.

  Tuotearviosi on meille tärkeä! Se auttaa muita asiakkaita valitsemaan sopivan tuotteen, ja meitä kehittämään tuotevalikoimaamme. Antamasi arvio julkaistaan vain Yliopiston Apteekin ja Egon verkkopalvelussa.

  Arviointitoiminnon avulla ei saa julkaista kaupallista, poliittista, pornografista, hävytöntä, rikollista, herjaavaa tai muulla tavoin laitonta sisältöä. Muualla aiemmin julkaistujen arvioiden tai muiden mielipiteiden kopiointi on laitonta. Yliopiston Apteekki pidättää oikeuden moderoida, olla julkaisematta tai poistaa arvioita.