MICRO H KERTA-ANNOSTUUBIT 10X5 ML

16,10 € (322,00 €/L)
Saatavuus: Tuote on tilapäisesti loppu verkkokaupasta, tarkista saatavuus myymälöittäin.

Tuotetieto

Hellävarainen ja hoitava kerta-annospakattu geeli peräaukon limakalvoille. Kätevissä kertakäyttöisissä annostuubeissa oleva Micro H geeli muodostaa suojaavan kalvon limakalvoille helpottaen peräpukamien aiheuttamia oireita. Tehoaineina kasviperäinen hyaluronihappo ja hevoskastanja. Lisäksi geelin sisältämä sorbitoli ja glyseroli helpottavat ummetusta.

Tuotteen käyttö

Yksi annos aamuin ja illoin 5 päivän ajan. 1. Poista korkki ja paina kevyesti kerta-annosta, jotta geelipisara kosteuttaa kanyylin suun. 2. Työnnä kanyyli peräaukkoon. 3. Paina kerta-annosta, kunnes se tyhjentyy geelistä. 4. Poista kanyyli painaen edelleen kerta-annosta. Jos oireet jatkuvat yli 5 päivää, ota yhteyttä lääkäriin.

Tuotteen koostumus

Steriili vesi, sorbitoli, kasvispohjainen glyseriini, natriumkarboksimetyyliselluloosa, unitamuron H-22, hevoskantanjan siemen, antiphlogisticum K, bentsyylialkoholi.

Tuotearviot (0)

Kirjoita oma arviosi

Arvosteltava tuote: MICRO H KERTA-ANNOSTUUBIT 10X5 ML

Miten arvioisit tämän tuotteen? *

  Näin arvioit tuotteen:

  1. Täytä lomakkeelle arvioimallesi tuotteelle antamasi tähdet, otsikko sekä sanallinen kuvaus, mitä mieltä olit tuotteesta ja sen ominaisuuksista.
  2. Täytä myös yhteystietosi (arvioijan tietoja ei julkaista) ja tallenna arvio.
  3. Arvio tarkistetaan ja julkaistaan seuraavana arkipäivänä.

  Tuotearviosi on meille tärkeä! Se auttaa muita asiakkaita valitsemaan sopivan tuotteen, ja meitä kehittämään tuotevalikoimaamme. Antamasi arvio julkaistaan vain Yliopiston Apteekin ja Egon verkkopalvelussa.

  Arviointitoiminnon avulla ei saa julkaista kaupallista, poliittista, pornografista, hävytöntä, rikollista, herjaavaa tai muulla tavoin laitonta sisältöä. Muualla aiemmin julkaistujen arvioiden tai muiden mielipiteiden kopiointi on laitonta. Yliopiston Apteekki pidättää oikeuden moderoida, olla julkaisematta tai poistaa arvioita.