METHODDRAINE DETOX VADELMA-KARPALO LUOMU 250 ML

29,60 € (118,40 €/L)
TAI

Tuotetieto

MethodDraine Detox on 20 päivän puhdistuskuuri vilkastuttamaan aineenvaihduntaa ja tehostamaan elimistön puhdistusprosesseja. Luontaiset kasviyrtit, kuten tamarindi ja fenkoli, edistävät ruuansulatusta ja vatsan hyvinvointia. Voikukka ja koivu lisäävät hellävaraisesti nesteen poistumista kehosta. Raikas maku! Sopii kasvissyöjille. Ravintolisä.

Tuotteen käyttö

Ravista pulloa hyvin ennen käyttöä. Sekoita 12 ml liuosta noin 2 dl:aan vettä ja juo aamuisin ennen päivän askareita. Nauti lisäksi vähintään 1,5 litraa vettä päivän aikana. Älä ylitä ohjeen mukaista annosta. Säilytä pullo avaamisen jälkeen jääkaapissa. Ei suositella salisylaattijohdannaisille herkille henkilöille, raskaana oleville tai imettäville. Vadelma-karpalon mauinen Methoddraine Detoxia ei suositella henkilöille, jotka ovat yliherkkiä jodille tai joilla on kilpirauhasen vajaatoiminta. Ei lasten ulottuville. Muistathan, että ravintolisä ei korvaa monipuolista, tasapainoista ruokavaliota eikä terveitä elämäntapoja.

Tuotteen koostumus

Vuorokausiannos 12 ml sisältää: jodi 100 µg (67 % päivittäisen saannin vertailuarvosta). Ainesosat: tiivistetty omenamehu (luomulaatu), tapiokasiirappi (luomulaatu), vesi, agave-siirappi (luomulaatu), tamarindin hedelmaliha (luomulaatu) (Tamarindus indica L. 480 mg/12 ml), luontaiset makuaineet, tiivistetty mustaseljamarjamehu (luomulaatu), kuivauutteet: vihreä tee (luomulaatu) (Camellia sinensis L. 120 mg/12 ml), latva-artisokan lehti (luomulaatu) (Cynara scolymus L. 100 mg/12 ml), koivunlehti (luomulaatu) (Betula pendula roth 100 mg/12 ml), rakkolevä (Fucus vesiculosus L. 50 mg/12 ml), mesiangervo (luomulaatu) (Filipendula ulmaria (L.) maxim. 50 mg/12 ml), voikukan juuri (luomulaatu) (Taraxacum officinale weber 50 mg/12 ml), fenkolinsiemen (luomulaatu) (Foeniculum vulgare miller 50 mg/12 ml), takiaisen juuri (luomulaatu) (Arctium lappa L. 25 mg/12 ml), keto-orvokin kukka (luomulaatu) (Viola tricolor L. 25 mg/12 ml), maltodekstriini (luomulaatu). Ei lisättyä sokeria, säilöntäaineita tai makeutusaineita. Sisältää luontaisesti sokereita. Ainesosien luonnollisista ominaisuuksista johtuen valmisteen väri, tuoksu ja maku saattavat vaihdella lievästi vaikuttamatta tehoon.
Koostumus saattaa muuttua. Tarkistathan lopullisen ainesosalistan pakkauksesta.

Tuotearviot (0)

Kirjoita oma arviosi

Arvosteltava tuote: METHODDRAINE DETOX VADELMA-KARPALO LUOMU 250 ML

Miten arvioisit tämän tuotteen? *

  Näin arvioit tuotteen:

  1. Täytä lomakkeelle arvioimallesi tuotteelle antamasi tähdet, otsikko sekä sanallinen kuvaus, mitä mieltä olit tuotteesta ja sen ominaisuuksista.
  2. Täytä myös yhteystietosi (arvioijan tietoja ei julkaista) ja tallenna arvio.
  3. Arvio tarkistetaan ja julkaistaan seuraavana arkipäivänä.

  Tuotearviosi on meille tärkeä! Se auttaa muita asiakkaita valitsemaan sopivan tuotteen, ja meitä kehittämään tuotevalikoimaamme. Antamasi arvio julkaistaan vain Yliopiston Apteekin ja Egon verkkopalvelussa.

  Arviointitoiminnon avulla ei saa julkaista kaupallista, poliittista, pornografista, hävytöntä, rikollista, herjaavaa tai muulla tavoin laitonta sisältöä. Muualla aiemmin julkaistujen arvioiden tai muiden mielipiteiden kopiointi on laitonta. Yliopiston Apteekki pidättää oikeuden moderoida, olla julkaisematta tai poistaa arvioita.