METHODDRAINE DETOX OMENA LUOMU 250 ML

29,60 € (118,40 €/L)
TAI

Tuotetieto

MethodDraine Detox on 20 päivän puhdistuskuuri vilkastuttamaan aineenvaihduntaa ja tehostamaan elimistön puhdistusprosesseja. Luontaiset kasviyrtit, kuten tamarindi ja fenkoli, edistävät ruuansulatusta ja vatsan hyvinvointia. Voikukka ja koivu lisäävät hellävaraisesti nesteen poistumista kehosta. Raikas maku! Sopii kasvissyöjille. Ravintolisä.

Tuotteen käyttö

Ravista pulloa hyvin ennen käyttöä. Sekoita 12 ml liuosta noin 2 dl:aan vettä ja juo aamuisin ennen päivän askareita. Nauti lisäksi vähintään 1,5 litraa vettä päivän aikana. Säilytä pullo avaamisen jälkeen jääkaapissa. Ei suositella salisylaattijohdannaisille herkille henkilöille, raskaana oleville tai imettäville. Ei lasten ulottuville. Ohjeen mukaista annosta ei saa ylittää. Muistathan, että ravintolisä ei korvaa monipuolista, tasapainoista ruokavaliota eikä terveitä elämäntapoja.

Tuotteen koostumus

Omenatiivistemehu (luomulaatu), tapiokasiirappi (luomulaatu), vesi, agave-siirappi (luomulaatu), tamarindin hedelmäliha (luomulaatu) (Tamarindus indica L. 480 mg / 12 ml), seljatiivistemehu (luomulaatu), kuivauutteet: vihreä tee (luomulaatu) (Camellia sinensis L. 120 mg / 12 ml), latva-artisokka (luomulaatu) (Cynara scolymus L. 100 mg / 12 ml), koivu (luomulaatu) (Betula pendula roth. 100 mg / 12 ml), luonnollinen makuaine, kuivauutteet: mesiangervo (luomulaatu) (Filipendula ulmaria (L.) maxim. 50 mg / 12 ml), voikukka (luomulaatu) (Taraxacum officinale weber - 50 mg / 12 ml), fenkoli (luomulaatu) (Foeniculum vulgare miller 50 mg / 12 ml), takiainen (luomulaatu) (Arctium lappa L. 25 mg / 12 ml), keto-orvokki (luomulaatu) (Viola tricolor L. 25 mg / 12 ml), maltodekstriini (luomulaatu). Ei lisättyä sokeria, säilöntäaineita tai makeutusaineita. Sisältää luontaisesti sokereita. Ainesosien luonnollisista ominaisuuksista johtuen valmisteen väri, tuoksu ja maku saattavat vaihdella lievästi vaikuttamatta tehoon.
Koostumus saattaa muuttua. Tarkistathan lopullisen ainesosalistan pakkauksesta.

Tuotearviot (0)

Kirjoita oma arviosi

Arvosteltava tuote: METHODDRAINE DETOX OMENA LUOMU 250 ML

Miten arvioisit tämän tuotteen? *

  Näin arvioit tuotteen:

  1. Täytä lomakkeelle arvioimallesi tuotteelle antamasi tähdet, otsikko sekä sanallinen kuvaus, mitä mieltä olit tuotteesta ja sen ominaisuuksista.
  2. Täytä myös yhteystietosi (arvioijan tietoja ei julkaista) ja tallenna arvio.
  3. Arvio tarkistetaan ja julkaistaan seuraavana arkipäivänä.

  Tuotearviosi on meille tärkeä! Se auttaa muita asiakkaita valitsemaan sopivan tuotteen, ja meitä kehittämään tuotevalikoimaamme. Antamasi arvio julkaistaan vain Yliopiston Apteekin ja Egon verkkopalvelussa.

  Arviointitoiminnon avulla ei saa julkaista kaupallista, poliittista, pornografista, hävytöntä, rikollista, herjaavaa tai muulla tavoin laitonta sisältöä. Muualla aiemmin julkaistujen arvioiden tai muiden mielipiteiden kopiointi on laitonta. Yliopiston Apteekki pidättää oikeuden moderoida, olla julkaisematta tai poistaa arvioita.