METARELAX TABL 45 KPL

12,80 € (0,28 €/KPL)
TAI

Tuotetieto

Magnesiumia, tauriinia ja vitamiineja sisältävä ravintolisä. Metarelax-tabletit soveltuvat esimerkiksi stressaavaan ja uuvuttavaan elämänvaiheeseen tai lihaskramppien kanssa kamppaileville liikkujille. Valmisteen magnesium ja D-vitamiini edistävät hermoston ja lihasten normaalia toimintaa. Folaatti, magnesium ja B6- ja B12-vitamiinit auttavat vähentämään väsymystä ja uupumusta. Magnesiumglyserofosfaatti on orgaaninen magnesiumin suola, jolla on erittäin hyvä imeytyvyys ja hyvä suolistotoleranssi. Tuotteen sisältämät B6- ja B12- vitamiinit sekä Metafolin-foolihappo ovat aktiivisessa ja tehokkaassa muodossa, jonka vuoksi ne ovat välittömästi elimistön käytettävissä. Ravintolisä.

Tuotteen käyttö

Aikuisille ja yli 12-vuotiaille: 2 tabletti iltaisin. Niele tabletit veden kera. Ohjeen mukaista annostusta ei saa ylittää. Säilytä huoneenlämmössä poissa lasten ulottuvilta. Muistathan, että ravintolisä ei korvaa monipuolista ja tasapainoista ruokavaliota eikä terveitä elämäntapoja.

Tuotteen koostumus

Vuorokausiannos 2 tablettia sisältää: magnesiumglyserofosfaatti 1800 mg, josta magnesium 200 mg, B6-vitamiini 2 mg, B12-vitamiini 25 mikrog, foolihappo 200 mikrog, D3-vitamiini 25 mikrog, tauriini 300 mg. Ainesosat: magnesiumglyserofosfaatti, tauriini, kantaja-aineet (maltodekstriini, hydroksipropyyliselluloosa), paakkuuntumisenestoaineet (natriumkarboksimetyyliselluloosa, piidioksidi, magnesiumstearaatti),pyridoksiini-5-fosfaatti, kalsium-L-metyylifolaatti, metyylikobalamiini, kolekalsiferoli.
Koostumus saattaa muuttua. Tarkistathan lopullisen ainesosalistan pakkauksesta.

Tuotearviot (0)

Kirjoita oma arviosi

Arvosteltava tuote: METARELAX TABL 45 KPL

Miten arvioisit tämän tuotteen? *

  Näin arvioit tuotteen:

  1. Täytä lomakkeelle arvioimallesi tuotteelle antamasi tähdet, otsikko sekä sanallinen kuvaus, mitä mieltä olit tuotteesta ja sen ominaisuuksista.
  2. Täytä myös yhteystietosi (arvioijan tietoja ei julkaista) ja tallenna arvio.
  3. Arvio tarkistetaan ja julkaistaan seuraavana arkipäivänä.

  Tuotearviosi on meille tärkeä! Se auttaa muita asiakkaita valitsemaan sopivan tuotteen, ja meitä kehittämään tuotevalikoimaamme. Antamasi arvio julkaistaan vain Yliopiston Apteekin ja Egon verkkopalvelussa.

  Arviointitoiminnon avulla ei saa julkaista kaupallista, poliittista, pornografista, hävytöntä, rikollista, herjaavaa tai muulla tavoin laitonta sisältöä. Muualla aiemmin julkaistujen arvioiden tai muiden mielipiteiden kopiointi on laitonta. Yliopiston Apteekki pidättää oikeuden moderoida, olla julkaisematta tai poistaa arvioita.