MERIDOL HAMMASTAHNA 75 ML

5/5
5,60 € (74,67 €/L)
TAI

Tuotetieto

Fluorihammastahna ärsyyntyneille ja aroille ikenille ehkäisemään ientulehdusta. Rauhoittava koostumus vaikuttaa tehokkasti ja pitää hampaat ja ikenet puhtaina ja terveinä. Hammastahnan sisältämä fluori suojaa hampaita kariekselta sekä estää plakin syntymistä.

Tuotteen käyttö

Aikuisille ja yli 7-vuotiaille lapsille.

Tuotteen koostumus

Aqua, sorbitol, hydrated silica, silica dimethyl silylate, hydroxyethylcellulose, cocoamidopropyl betaine, PEG-40 hydrogenated castor oil, aroma, sodium gluconate, limonene, PEG-3 tallow aminopropylamine, olaflur (1400 ppm F), stannous fluoride, sodium saccharin, potassium hydroxide, hydrochlorid acid, CI74160.

Tuotearviot (4)

hyvä
sama täälä kärsin pitkään ien tulehduksesta hampaita harjatessa kun olen käyttänyt tuota meridol hammastahnaa aamuin illoin niin enää tuu verta hampaita harjatessa
Tehokkain ja miellyttävin tahna, mitä olen koskaan käyttänyt.
Pitkäaikainen ja vaikea etenevä ientulehdus uhkasi viedä hampaiston, mutta tilanne on saatu taittumaan mm. Meridol-harjan ja tahnan avulla - ja hammaslääkärin tietenkin!
Erinomainen hammastahna
Pesee puhtaaksi ienrajoja myöten. Ehkä paras hammastahna mihin olen törmännyt.
Pehmeää hammashoitoa
Hyväntuntuinen ja laadukas tuote, suu tuntuu raikkaalle ja hoitaa puhtauden lisäksi.

Kirjoita oma arviosi

Arvosteltava tuote: MERIDOL HAMMASTAHNA 75 ML

Miten arvioisit tämän tuotteen? *

  Näin arvioit tuotteen:

  1. Täytä lomakkeelle arvioimallesi tuotteelle antamasi tähdet, otsikko sekä sanallinen kuvaus, mitä mieltä olit tuotteesta ja sen ominaisuuksista.
  2. Täytä myös yhteystietosi (arvioijan tietoja ei julkaista) ja tallenna arvio.
  3. Arvio tarkistetaan ja julkaistaan seuraavana arkipäivänä.

  Tuotearviosi on meille tärkeä! Se auttaa muita asiakkaita valitsemaan sopivan tuotteen, ja meitä kehittämään tuotevalikoimaamme. Antamasi arvio julkaistaan vain Yliopiston Apteekin ja Egon verkkopalvelussa.

  Arviointitoiminnon avulla ei saa julkaista kaupallista, poliittista, pornografista, hävytöntä, rikollista, herjaavaa tai muulla tavoin laitonta sisältöä. Muualla aiemmin julkaistujen arvioiden tai muiden mielipiteiden kopiointi on laitonta. Yliopiston Apteekki pidättää oikeuden moderoida, olla julkaisematta tai poistaa arvioita.