MEPORE FILM 10CMX10M KALVOSIDOS RULLA 1 KPL

39,60 € (39,60 €/KPL)
TAI

Tuotetieto

Itsekiinnittyvä, läpinäkyvä kiinnityssidos. Mepore Film Roll sopii letkujen, kanyylien, sidosten ja muiden lääkinnällisten apuvälineiden helppoon kiinnittämiseen. Soveltuu myös ihon haavautumisen ehkäisyyn ja hauraan ihon suojaamiseen. Sidos on suihkunkestävä. Hengittävä ja läpinäkyvä kalvo helpottaa haavan ja ihon kunnon tarkkailua. Helppo mitata ja leikata sopivaan mittaan.

Tuotteen käyttö

Leikkaa Mepore Film oikean kokoiseksi. Irrota suojapaperi, jossa merkintä 1. Kiinnitä Mepore Film sidos niin, että irrotat suojapaperia vähän kerrallaan. Varmista kalvon kiinnittyminen ihoon tasaisesti. Irrota tukikalvo, jossa merkintä 2. Irrota reunan suojapaperi.

Tuotearviot (0)

Kirjoita oma arviosi

Arvosteltava tuote: MEPORE FILM 10CMX10M KALVOSIDOS RULLA 1 KPL

Miten arvioisit tämän tuotteen? *

  Näin arvioit tuotteen:

  1. Täytä lomakkeelle arvioimallesi tuotteelle antamasi tähdet, otsikko sekä sanallinen kuvaus, mitä mieltä olit tuotteesta ja sen ominaisuuksista.
  2. Täytä myös yhteystietosi (arvioijan tietoja ei julkaista) ja tallenna arvio.
  3. Arvio tarkistetaan ja julkaistaan seuraavana arkipäivänä.

  Tuotearviosi on meille tärkeä! Se auttaa muita asiakkaita valitsemaan sopivan tuotteen, ja meitä kehittämään tuotevalikoimaamme. Antamasi arvio julkaistaan vain Yliopiston Apteekin ja Egon verkkopalvelussa.

  Arviointitoiminnon avulla ei saa julkaista kaupallista, poliittista, pornografista, hävytöntä, rikollista, herjaavaa tai muulla tavoin laitonta sisältöä. Muualla aiemmin julkaistujen arvioiden tai muiden mielipiteiden kopiointi on laitonta. Yliopiston Apteekki pidättää oikeuden moderoida, olla julkaisematta tai poistaa arvioita.