MEMBRASIN VISION VITALITY SPRAY 17 ML

19,20 € (1129,41 €/L)
TAI

Tuotetieto

Kosteuttava ja hoitava silmäsuihke herkille silmille helpottamaan kuivasilmäisyyden oireita, päivittäiseen käyttöön. Membrasin Vision Vitality Spray sisältää silmän lipidikalvoa vahvistavaa tyrniöljyä sekä kyynelnesteen vedensitomiskykyä tukevaa hyaluronaattia. Hoitaa ja kosteuttaa myös silmänympärysihoa! Helppokäyttöistä suihketta voi käyttää yhtä aikaa piilolinssien ja meikin kanssa. Alkoholiton ja säilöntäaineeton. Ei sisällä eläinperäisiä ainesosia. Kehitetty ja valmistettu Suomessa.

Tuotteen käyttö

Suljetulle silmäluomelle 1-2 suihkausta noin 15-20 cm etäisyydeltä 1–4 kertaa päivässä tai tarvittaessa useammin. Säilyy 6kk avaamisesta.

Membrasin käyttöohje

Vinkki:

1. Kohdista katse suuttimeen, paina annostelija puoleen väliin, sulje silmä

2. Paina annostelija pohjaan

Tuotteen koostumus

Sea buckthorn oil 0,4 %, sodium hyaluronate 0,02%, purified water, polyoxyethylene sorbitan monooleate, glycerol, sorbitan monooleate, citric acid monohydrate, trometamol, potassium chloride, sodium chloride.

Koostumus saattaa muuttua. Tarkistathan lopullisen ainesosalistan pakkauksesta.

Tuotearviot (0)

Kirjoita oma arviosi

Arvosteltava tuote: MEMBRASIN VISION VITALITY SPRAY 17 ML

Miten arvioisit tämän tuotteen? *

  Näin arvioit tuotteen:

  1. Täytä lomakkeelle arvioimallesi tuotteelle antamasi tähdet, otsikko sekä sanallinen kuvaus, mitä mieltä olit tuotteesta ja sen ominaisuuksista.
  2. Täytä myös yhteystietosi (arvioijan tietoja ei julkaista) ja tallenna arvio.
  3. Arvio tarkistetaan ja julkaistaan seuraavana arkipäivänä.

  Tuotearviosi on meille tärkeä! Se auttaa muita asiakkaita valitsemaan sopivan tuotteen, ja meitä kehittämään tuotevalikoimaamme. Antamasi arvio julkaistaan vain Yliopiston Apteekin ja Egon verkkopalvelussa.

  Arviointitoiminnon avulla ei saa julkaista kaupallista, poliittista, pornografista, hävytöntä, rikollista, herjaavaa tai muulla tavoin laitonta sisältöä. Muualla aiemmin julkaistujen arvioiden tai muiden mielipiteiden kopiointi on laitonta. Yliopiston Apteekki pidättää oikeuden moderoida, olla julkaisematta tai poistaa arvioita.