MELATONIINI ORION 1MG SUUSSA HAJOAVA TABL 100 KPL

5/5
19,30 € (0,19 €/KPL)
TAI

Tuotetieto

Suussa hajoava melatoniinivalmiste helpottamaan unen tuloa ja vähentämään aikaerorasitusta (jetlag). Melatoniini lyhentää tutkitusti nukahtamisaikaa ja lievittää aikaeron yksilöllisiä vaikutuksia. Valmiste on hammasystävällinen ja voit nauttia sen helposti ilman vettä. Laktoositon, gluteeniton, hiivaton ja soijaton. Ei sisällä liivatetta eikä eläinperäisiä ainesosia. Ravintolisä.

Tuotteen käyttö

Aikuisille 1/2 - 1 tablettia tarvittaessa. Lyhentämään nukahtamisaikaa: ota 1 tabletti lähellä nukkumaanmenoaikaa. Lievittämään aikaeron yksilöllisiä vaikutuksia: Ota 1/2 - 1 tablettia ensimmäisenä matkapäivänä lähellä nukkumaanmenoaikaa ja muutamana seuraavana päivänä matkakohteeseen saapumisen jälkeen. Ei raskaana oleville, raskautta suunnitteleville tai imettäville. Ei alle 18-vuotiaille. Muistathan, että ravintolisä ei korvaa monipuolista ja tasapainoista ruokavaliota eikä terveitä elämäntapoja.

Tuotteen koostumus

Vuorokausiannos 0,5-1 tabletti sisältää: melatoniini 0,5-1 mg. Ainesosat: makeutusaineet (mannitoli, ksylitoli), täyteaineet (mikrokiteinen selluloosa, silloitettu natriumkarboksimetyyliselluloosa), paakkuuntumisenestoaineet (rasvahappojen magnesiumsuolat, piidioksidi), melatoniini.

Koostumus saattaa muuttua. Tarkistathan lopullisen ainesosalistan pakkauksesta.

Tuotearviot (15)

Erittäin hyvä tuote. Auttaa nukahtamaan.
Toimii!
Neljä tähteä
Muuten hyvä tuote täytyy vain oikea aika illasta löytää jotta teho vaikuttaa täysillä.
Auttaa nukahtamaan
Hyvä ja toimiva tuote, kun ei meinaa saada unta esimerkiksi stressin vuoksi.
Hyvä tuote unen avuksi!
Toimii nopeasti koska sulaa suussa.
Upea tuote.
Paljon tätä käyttäneenä en tulisi ilman toimeen.
Ei vaikuttanut minuun mitenkään
Koitin saada unta reissulla mutta tämä tuote ei auttanut nukahtamaan.
Näppärä nukahtamiseen
Suomalainen tuote, kiva kun sulaa suussa.
Mielenkiintoinen
Auttaa nukahtamiseen helposti jos ongelmia.
Loistava tuote!
Mainio tuote, tykkäsin kovasti. Suussa sulava ja nopeasti vaikuttava! Ei tarvitse unta odotella pitkään.
Aina pääsee nukahtamaan, kun haluaa!
Tämä on aivan erinomainen tuote tasaamaan unirytmiä ja itse pääsen AINA puolen tunnin päästä nukkumaan, kun tämän olen ottanut!
Apua jetlagiin
Melatoniini toimii hyvin apuna paitsi unirytmiä siirrettäessä ja satunnaisissa nukahtamisvaikeuksissa, myös matkustellessa jetlagin hoitoon!
Erittäin hyvä
Toimiva apu, kun haluaa nukahtaa nopeasti ja tasata unirytmiä. Suussa hajoava tabletti on kätevä käyttää.
sain unen
Hyvä tuote, sain ainakin unen kun monta yötä olen valvonut ja kun otin tabletin suuhun, niin uni tuli hetken päästä. Laitoin kuitenkin neljä tähteä, koska ihan joka kerta se ei tehoa, tai sitten on vain niin paljon stressiä ja muuta, että mikään ei oikein auta. Mutta hyvä tuote joka tapauksessa.
Auttoi
Auttoi hyvin
auttoi hyvin
pieni tabletti, joka on helppo niellä. Saa myös helposti pureskeltua. Neutraali maku.

Kirjoita oma arviosi

Arvosteltava tuote: MELATONIINI ORION 1MG SUUSSA HAJOAVA TABL 100 KPL

Miten arvioisit tämän tuotteen? *

  Näin arvioit tuotteen:

  1. Täytä lomakkeelle arvioimallesi tuotteelle antamasi tähdet, otsikko sekä sanallinen kuvaus, mitä mieltä olit tuotteesta ja sen ominaisuuksista.
  2. Täytä myös yhteystietosi (arvioijan tietoja ei julkaista) ja tallenna arvio.
  3. Arvio tarkistetaan ja julkaistaan seuraavana arkipäivänä.

  Tuotearviosi on meille tärkeä! Se auttaa muita asiakkaita valitsemaan sopivan tuotteen, ja meitä kehittämään tuotevalikoimaamme. Antamasi arvio julkaistaan vain Yliopiston Apteekin ja Egon verkkopalvelussa.

  Arviointitoiminnon avulla ei saa julkaista kaupallista, poliittista, pornografista, hävytöntä, rikollista, herjaavaa tai muulla tavoin laitonta sisältöä. Muualla aiemmin julkaistujen arvioiden tai muiden mielipiteiden kopiointi on laitonta. Yliopiston Apteekki pidättää oikeuden moderoida, olla julkaisematta tai poistaa arvioita.