MELATONIINI ORION 1MG NIELTÄVÄ TABL 100 KPL

4/5

Special Price 15,44 €

Hinta: 19,30 €

(0,15 €/KPL)
TAI

Tuotetieto

Melatoniini Orion on helposti nieltävä tabletti lyhentämään nukahtamisaikaa ja lievittämään aikaeron (jetlag) yksilöllisiä vaikutuksia. Laktoositon, gluteeniton, hiivaton ja soijaton. Ei sisällä makeutusainetta, liivatetta eikä eläinperäisiä aineosia. Ravintolisä.

Tuotteen käyttö

Aikuisille 1/2 - 1 tablettia tarvittaessa. Lyhentämään nukahtamisaikaa: 1 tabletti lähellä nukkumaanmenoaikaa. Lievittämään aikaeron yksilöllisiä vaikutuksia: 1/2 - 1 tablettia ensimmäisenä matkapäivänä lähellä nukkumaanmenoaikaa ja muutamana seuraavana päivänä matkakohteeseen saapumisen jälkeen. Ei raskaana oleville, raskautta suunnitteleville tai imettäville. Ei lapsille. Muistathan, että ravintolisä ei korvaa monipuolista ja tasapainoista ruokavaliota eikä terveitä elämäntapoja.

Tuotteen koostumus

Vuorokausiannos 0,5-1 tabletti sisältää: melatoniini 0,5-1 mg. Ainesosat: täyteaineet (mikrokiteinen selluloosa, silloitettu natriumkarboksimetyyliselluloosa), paakkuuntumisenestoaineet (piidioksidi, rasvahappojen magnesiumsuolat), melatoniini.

Koostumus saattaa muuttua. Tarkistathan lopullisen ainesosalistan pakkauksesta.

Tuotearviot (1)

Tarkoituksen mukainen.
Auttoi nukahtamaan, sängyssä pyöriminen väheni huomattavasti. Unen laatu parani.

Kirjoita oma arviosi

Arvosteltava tuote: MELATONIINI ORION 1MG NIELTÄVÄ TABL 100 KPL

Miten arvioisit tämän tuotteen? *

  Näin arvioit tuotteen:

  1. Täytä lomakkeelle arvioimallesi tuotteelle antamasi tähdet, otsikko sekä sanallinen kuvaus, mitä mieltä olit tuotteesta ja sen ominaisuuksista.
  2. Täytä myös yhteystietosi (arvioijan tietoja ei julkaista) ja tallenna arvio.
  3. Arvio tarkistetaan ja julkaistaan seuraavana arkipäivänä.

  Tuotearviosi on meille tärkeä! Se auttaa muita asiakkaita valitsemaan sopivan tuotteen, ja meitä kehittämään tuotevalikoimaamme. Antamasi arvio julkaistaan vain Yliopiston Apteekin ja Egon verkkopalvelussa.

  Arviointitoiminnon avulla ei saa julkaista kaupallista, poliittista, pornografista, hävytöntä, rikollista, herjaavaa tai muulla tavoin laitonta sisältöä. Muualla aiemmin julkaistujen arvioiden tai muiden mielipiteiden kopiointi on laitonta. Yliopiston Apteekki pidättää oikeuden moderoida, olla julkaisematta tai poistaa arvioita.