MELAREST MELATONIINI EXTRA VAHVA 1,9 MG MINT 100 KPL

5/5

Special Price 20,23 €

Hinta: 23,80 €

(0,20 €/KPL)
TAI

Tuotetieto

Suussa hajoava, mintun makuinen melatoniinivalmiste. Melatoniini auttaa lyhentämään nukahtamisaikaa ja lievittämään aikaeron yksilöllisiä vaikutuksia. Vaikutus saavutetaan nukahtamisajan lyhentymiseen 1 mg:n ja aikaeron vaikutuksiin vähintään 0,5 mg:n melatoniiniannoksella lähellä nukkumaan menoaikaa. Laktoositon, gluteeniton, maidoton, soijaton, hiivaton ja liivatteeton. Ei sisällä eläinperäisiä ainesosia. Valmistettu Suomessa. Ravintolisä.

Tuotteen käyttö

1 tabletti hieman ennen nukkumaanmenoa. Aikaeron vaikutuksia lievittämään valmistetta käytetään ensimmäisenä matkapäivänä ja muutamana seuraavana päivänä matkakohteeseen saapumisen jälkeen. Tabletti voidaan imeskellä tai niellä. Ei yhdessä rauhoittavien- tai unilääkkeiden kanssa. Varmista apteekista tai lääkäriltä muiden lääkkeiden yhteensopivuus melatoniinin kanssa. Melatoniini saattaa heikentää veren hyytymistä. Ei raskaana oleville tai imettäville. Ei lapsille. Muistathan, että ravintolisä ei korvaa monipuolista ja tasapainoista ruokavaliota eikä terveitä elämäntapoja.

Tuotteen koostumus

Vuorokausiannos 1 tabletti sisältää: melatoniini 1,9 mg. Makeutusaineet (mannitoli, ksylitoli), täyteaineet (maissitärkkelys, hydroksipropyyliselluloosa), paakkuuntumisenestoaineet (kasvirasvahappojen magnesiumsuolat, silloitettu natriumkarboksimetyyliselluloosa), melatoniini, aromi.
Koostumus saattaa muuttua. Tarkistathan lopullisen ainesosalistan pakkauksesta.

Tuotearviot (5)

Erittäin toimiva
Minulla ei ole ollut pahempia ongelmia nukkumisen kanssa, mutta silloin kun on tarve nukahtaa nopeammin kyseinen tuote auttaa hetkessä.
Ei toimiva
Huonolaatuinen tuote. Ei vaikuttaa miltään. Hinta ei vastaa laatuun...
Auttaa hyvin unen saantiin
Maku on miellyttävän raikas ja lisäksi tuote on hammasystävällinen. Tuote on valmistettu Suomessa mistä myös plussaa.
Viisi tähteä
Kaikkein parasta ja tehokkainta unen saantiin. Olen monia muitakin kokeillut. Mintun maku vielä miellyttävä. Voin suositella mielihyvin muille huonosti unta saaville.
Hyvä tuote, ei tarvitse turvautua unilääkkeisiin. Hyvä, että on vahvempi versio valikoimissa.
Hyvä että tuli tällainen vahvempi versio melatoniinista. Vaikutus nopea eikä tarvitse turvautua unilääkkeisiin. Olen päättänyt välttää viimeisen asti unilääkkeisiin tarttumista. Tähän asti ei ole tarvinnut.

Kirjoita oma arviosi

Arvosteltava tuote: MELAREST MELATONIINI EXTRA VAHVA 1,9 MG MINT 100 KPL

Miten arvioisit tämän tuotteen? *

  Näin arvioit tuotteen:

  1. Täytä lomakkeelle arvioimallesi tuotteelle antamasi tähdet, otsikko sekä sanallinen kuvaus, mitä mieltä olit tuotteesta ja sen ominaisuuksista.
  2. Täytä myös yhteystietosi (arvioijan tietoja ei julkaista) ja tallenna arvio.
  3. Arvio tarkistetaan ja julkaistaan seuraavana arkipäivänä.

  Tuotearviosi on meille tärkeä! Se auttaa muita asiakkaita valitsemaan sopivan tuotteen, ja meitä kehittämään tuotevalikoimaamme. Antamasi arvio julkaistaan vain Yliopiston Apteekin ja Egon verkkopalvelussa.

  Arviointitoiminnon avulla ei saa julkaista kaupallista, poliittista, pornografista, hävytöntä, rikollista, herjaavaa tai muulla tavoin laitonta sisältöä. Muualla aiemmin julkaistujen arvioiden tai muiden mielipiteiden kopiointi on laitonta. Yliopiston Apteekki pidättää oikeuden moderoida, olla julkaisematta tai poistaa arvioita.