MEINEBASE MINERAALISUOLA 750 G

5/5
32,40 € (43,20 €/KG)
TAI

Tuotetieto

Emäksinen mineraalisuola pH 8,5. MeineBase on 100 % luonnontuote, jota voi käyttää kasvojen ja vartalon päivittäiseen pesuun, kylpyihin ja hauteisiin. Mineraalisuola uudistaa, kosteuttaa ja puhdistaa ihoa. Ei keinotekoisia väriaineita, hajusteita tai säilöntäaineita.

Tuotteen käyttö

Käytetään veden kanssa kasvojen ja vartalon päivittäiseen pesuun sekä saunassa, kylpyinä tai hauteina. Annostelu: Kylpyyn aikuiset 3-4 rkl kylpyammeeseen 30-60 min. Jalkakylpy: 1/2-1 rkl vatiin 15-30 min. Käsikylpy: 1/2 tl käsikylpyveteen 3-5 min. Kasvojen puhdistus n. 1/2 tl sekoitetaan puhdistusmaidon joukkoon ja hierotaan kevyesti kasvoille, tavoitteena sulattaa suolakiteet.

Tuotteen koostumus

Natriumbikarbonaatti, merisuola, natriumkarbonaatti, luonnollisia mineraaleja, akaatti, karneoli, sitriini, krysopraasi, kalsedoni, safiiri, vuorikristalli ja onyksi.
Koostumus saattaa muuttua. Tarkistathan lopullisen ainesosalistan pakkauksesta.

Tuotearviot (1)

Ihon omien suojamekanismien elvyttäjä
Parasta hoivaa iholle! Ei poista iholta sen omaa suojarasvaa ja lisää talineritystä, kuten saippua ylensä. Eikä tuki ihohuokisia. Iho jää puhtaaksi ja hengittää, tervehtyy kaiken maailman tutkimattomista lisäainejätteistä ulkoisesti. Oma ihoni kiittää tästä tuotteesta, tätä käyttämällä ei tarvitse hoitaa sopimattomista aineista johtuvia vaivoja toisilla kemiallista kuormitusta lisäävillä aineilla. Iho on yksinkertaisesti puhdas ja terve, omat suojamekanismit toimii taas.

Kirjoita oma arviosi

Arvosteltava tuote: MEINEBASE MINERAALISUOLA 750 G

Miten arvioisit tämän tuotteen? *

  Näin arvioit tuotteen:

  1. Täytä lomakkeelle arvioimallesi tuotteelle antamasi tähdet, otsikko sekä sanallinen kuvaus, mitä mieltä olit tuotteesta ja sen ominaisuuksista.
  2. Täytä myös yhteystietosi (arvioijan tietoja ei julkaista) ja tallenna arvio.
  3. Arvio tarkistetaan ja julkaistaan seuraavana arkipäivänä.

  Tuotearviosi on meille tärkeä! Se auttaa muita asiakkaita valitsemaan sopivan tuotteen, ja meitä kehittämään tuotevalikoimaamme. Antamasi arvio julkaistaan vain Yliopiston Apteekin ja Egon verkkopalvelussa.

  Arviointitoiminnon avulla ei saa julkaista kaupallista, poliittista, pornografista, hävytöntä, rikollista, herjaavaa tai muulla tavoin laitonta sisältöä. Muualla aiemmin julkaistujen arvioiden tai muiden mielipiteiden kopiointi on laitonta. Yliopiston Apteekki pidättää oikeuden moderoida, olla julkaisematta tai poistaa arvioita.