MEGADERM VET ORAALILIUOS 250 ML

5/5
27,00 € (108,00 €/L)
TAI

Tuotetieto

Rasvahappovalmiste iho-ongelmista kärsiville kissoille ja koirille. Valmiste sisältää kaikki lemmikin terveelle iholle ja karvapeitteelle olennaiset rasvahapot (omega-6 ja omega-3), vitamiinit ja hivenaineet. Omega 6/omega 3-rasvahappojen suhde on ihanteellinen 5:1. Täydennysrehu.

Tuotteen käyttö

Purista pulloa niin että pullon suulla oleva annostelija täyttyy. Mittaviivan ylittävä neste palautuu automaattisesti pulloon. Kaada sisältö ruoan sekaan. Annostelu: eläimen paino/mitalista päivässä: < 10 kg/1 mitallinen päivässä, 10-25 kg/ 2 mitallista päivässä, 25-45 kg 3 mitallista päivässä, 45 kg 4 mitallista päivässä. 1 mitallinen = 5 millilitraa. Suositellaan käytettäväksi vähintään 4 viikon kuureissa, vaikeissa iho-ongelmissa 6-10 viikon kuureissa.

Tuotteen koostumus

250 ml sisältää: linolihappo (LA) 91,2 g, gammalinoleenihappo (GLA) 1,9 g, eikosapentaeenihappo (EPA) 11,2 g, dokosaheksaeenihappo (DHA) 7,5 g, A-vitamiini 28700 KY, E-vitamiini 950 KY, B6-vitamiini 25 mg, biotiini 472 mikrog, inositoli 85 mg, sinkki 505 mg, antioksidantti 50 mg.
Koostumus saattaa muuttua. Tarkistathan lopullisen ainesosalistan pakkauksesta.

Tuotearviot (1)

Erinomainen tuote koirani iho-ongelmiin - Toimi ainakin koirallani.
Tuote oli helppo annostella ja oli helppo antaa ruuan joukossa.

Kirjoita oma arviosi

Arvosteltava tuote: MEGADERM VET ORAALILIUOS 250 ML

Miten arvioisit tämän tuotteen? *

  Näin arvioit tuotteen:

  1. Täytä lomakkeelle arvioimallesi tuotteelle antamasi tähdet, otsikko sekä sanallinen kuvaus, mitä mieltä olit tuotteesta ja sen ominaisuuksista.
  2. Täytä myös yhteystietosi (arvioijan tietoja ei julkaista) ja tallenna arvio.
  3. Arvio tarkistetaan ja julkaistaan seuraavana arkipäivänä.

  Tuotearviosi on meille tärkeä! Se auttaa muita asiakkaita valitsemaan sopivan tuotteen, ja meitä kehittämään tuotevalikoimaamme. Antamasi arvio julkaistaan vain Yliopiston Apteekin ja Egon verkkopalvelussa.

  Arviointitoiminnon avulla ei saa julkaista kaupallista, poliittista, pornografista, hävytöntä, rikollista, herjaavaa tai muulla tavoin laitonta sisältöä. Muualla aiemmin julkaistujen arvioiden tai muiden mielipiteiden kopiointi on laitonta. Yliopiston Apteekki pidättää oikeuden moderoida, olla julkaisematta tai poistaa arvioita.