MEDIK8 WHITE BALANCE BRIGHTENING SERUM SEERUMI 2 X 10 ML

79,00 € (3950,00 €/L)
TAI

Tuotetieto

Silkinpehmeä seerumi, joka tasoittaa ihon sävyä ja saa auringon vaurioittaman ihon näyttämään kauniimmalta! Medik8 White Balance Brightening Serum sisältää patentoidun oxyresveratrol-teknologian sekä stabiloitua C-vitamiinia, jotka auttavat tasoittamaan, kirkastamaan ja vähentämään kaikentyyppistä pigmentaatiota. Nopeasti imeytyvä seerumi tuottaa näkyviä tuloksia kliinisten testien perusteella jo kahdessa viikossa. Heleä iho on vain yhden klikkauksen päässä!

Tuotteen käyttö

Ennen ensimmäistä käyttökertaa, paina korkin nappia, kunnes se napsahtaa. Ravista pulloa 30 sekunnin ajan. Heitä korkki pois ja vaihda pakkauksessa mukana tulevaan pipettiin. Käytä aamuin ja illoin puhtaalle iholle. Noin 4-5 pisaraa kasvoille ja kaulalle. Käytä tuote kuuden viikon aikana avaamisesta. Vain ulkoiseen käyttöön. Vältä tuotteen joutumista silmiin. Mikäli tuotetta joutuu silmään huuhtele runsaalla vedellä. Jos tuote aiheuttaa ihoärsytystä lopeta käyttö välittömästi. Jos ihoärsytys jatkuu pidempään ota yhteys lääkäriin. Ei saa käyttää rikkinäiselle tai ärtyneelle iholle. Pidä poissa lasten ulottuvilta.

Tuotteen koostumus

Methoxymethylbutanol, ethyl ascorbic acid, butylene glycol, propanediol, caprylic/capric triglyceride, hydroxyresveratrol, Artocarpus lakoocha wood extract, Backhousia citriodora (lemon myrtle) leaf oil, Cinnamomum cassia (cinnamon) leaf oil, ethyl linoleate, tetrahydrodiferuloylmethane, aqua (water), acetyl glycyl beta-alanine, disodium EDTA, ethylhexylglycerin, leucine, phenoxyethanol, sodium hyaluronate, glutathione, glycerin, tetrapeptide-30, glucosyl hesperidin, benzyl benzoate, citral, limonene, eugenol, geraniol, linalool.
Koostumus saattaa muuttua. Tarkistathan lopullisen ainesosalistan pakkauksesta.

Tuotearviot (0)

Kirjoita oma arviosi

Arvosteltava tuote: MEDIK8 WHITE BALANCE BRIGHTENING SERUM SEERUMI 2 X 10 ML

Miten arvioisit tämän tuotteen? *

  Näin arvioit tuotteen:

  1. Täytä lomakkeelle arvioimallesi tuotteelle antamasi tähdet, otsikko sekä sanallinen kuvaus, mitä mieltä olit tuotteesta ja sen ominaisuuksista.
  2. Täytä myös yhteystietosi (arvioijan tietoja ei julkaista) ja tallenna arvio.
  3. Arvio tarkistetaan ja julkaistaan seuraavana arkipäivänä.

  Tuotearviosi on meille tärkeä! Se auttaa muita asiakkaita valitsemaan sopivan tuotteen, ja meitä kehittämään tuotevalikoimaamme. Antamasi arvio julkaistaan vain Yliopiston Apteekin ja Egon verkkopalvelussa.

  Arviointitoiminnon avulla ei saa julkaista kaupallista, poliittista, pornografista, hävytöntä, rikollista, herjaavaa tai muulla tavoin laitonta sisältöä. Muualla aiemmin julkaistujen arvioiden tai muiden mielipiteiden kopiointi on laitonta. Yliopiston Apteekki pidättää oikeuden moderoida, olla julkaisematta tai poistaa arvioita.