MEDIK8 SUPER C30+ INTENSE SEERUMI 30 ML

5/5
89,00 € (2966,67 €/L)
TAI

Tuotetieto

Vahvistettu C-vitamiiniseerumi, joka lisää heleyttä ja taistelee ikääntymisen merkkejä vastaan. Medik8 Super C30+ Intense seerumi sisältää ferulahapolla vahvistettua 30 %:sta etyloitua askorbiinihappoa (C-vitamiini), joka tekee kauniin ja nuoren näköisen. Yhdessä nämä antioksidantit tehostavat toistensa kykyä taistella vapaita radikaaleja vastaan silottaen ryppyjä ja parantaen ihon sävyä. Aloita aamun ihonhoitorutiinisi Super C30+ Intense -tuotteella!

Tuotteen käyttö

Levitä aamuisin 4 pisaraa puhtaalle kasvojen, kaulan ja dekolteen iholle. Anna imeytyä ennen Medik8- kosteusvoiteen levittämistä. Vain ulkoiseen käyttöön. Vältä tuotteen joutumista silmiin. Mikäli tuotetta joutuu silmään, huuhtele runsaalla vedellä. Jos tuote aiheuttaa ihoärsytystä lopeta käyttö välittömästi.  Jos ihoärsytys jatkuu pidempään, ota yhteys lääkäriin. Ei saa käyttää rikkinäiselle tai ärtyneelle iholle. Pidä poissa lasten ulottuvilta.

Tuotteen koostumus

Methoxymethylbutanol, ethyl ascorbic acid, propylene glycol, butylene glycol, pentylene glycol, caprylic/capric triglyceride, Citrus grandis  peel oil, propylene glycol dibenzoate, ferulic acid, tetrahydrodiferuloylmethane, tocopheryl acetate, Citrus limon peel oil, Citrus aurantifolia fruit oil, cyclohexasiloxane, Pelargonium graveolens flower oil, cyclopentasiloxane, limonene, geraniol, linalool, citral.

Koostumus saattaa muuttua. Tarkistathan lopullisen ainesosalistan pakkauksesta.

Tuotearviot (1)

Todella hyvä!
Seerumilla kestää jonkin aikaa imeytyä, mutta voi että se toimii! Varsinkin kun kevyen mikroneulauksen jälkeen levittää tätä kasvoille illalla (ja myöhemmin kosteusvoiteen), aamulla peilistä katsoo raikas ja aiempaa heleämpi naama. Suosittelen!

Kirjoita oma arviosi

Arvosteltava tuote: MEDIK8 SUPER C30+ INTENSE SEERUMI 30 ML

Miten arvioisit tämän tuotteen? *

  Näin arvioit tuotteen:

  1. Täytä lomakkeelle arvioimallesi tuotteelle antamasi tähdet, otsikko sekä sanallinen kuvaus, mitä mieltä olit tuotteesta ja sen ominaisuuksista.
  2. Täytä myös yhteystietosi (arvioijan tietoja ei julkaista) ja tallenna arvio.
  3. Arvio tarkistetaan ja julkaistaan seuraavana arkipäivänä.

  Tuotearviosi on meille tärkeä! Se auttaa muita asiakkaita valitsemaan sopivan tuotteen, ja meitä kehittämään tuotevalikoimaamme. Antamasi arvio julkaistaan vain Yliopiston Apteekin ja Egon verkkopalvelussa.

  Arviointitoiminnon avulla ei saa julkaista kaupallista, poliittista, pornografista, hävytöntä, rikollista, herjaavaa tai muulla tavoin laitonta sisältöä. Muualla aiemmin julkaistujen arvioiden tai muiden mielipiteiden kopiointi on laitonta. Yliopiston Apteekki pidättää oikeuden moderoida, olla julkaisematta tai poistaa arvioita.