MEDIK8 RETINOL 10TR+ INTENSE 15 ML

69,00 € (4600,00 €/L)
TAI

Tuotetieto

Tehostettu, vahva A-vitamiiniseerumi, joka uudistaa ihoa yöllä nukkuessasi. Medik8 Retinol 10TR+ Intense yöseerumi sisältää kapseloitua All-trans retinolia 1,0 %. Koostumukseltaan kevyt retinoliseerumi kiinteyttää veltostunutta ihoa, silottaa ryppyjä sekä vaalentaa ihon hyperpigmentaatiota. Seerumin teho pohjautuu sen kykyyn nopeuttaa kuolleiden solujen irtoamista ja uusien solujen muodostumista täydentäen näin ihon omaa korjausmekanismia. Lisäksi Retinol 10TR+ Intense seerumiin on lisätty kosteuttavaa skvalaania ja climbazolea, joka tehostaa retinolin vaikutusta. Hajusteeton.

Tuotteen käyttö

Levitä iltaisin puhdistuksen jälkeen 4 tippaa kasvojen iholle. Tämän jälkeen levitä yövoide. Mikäli halutaan hoitaa myös kaulan ja dekolteen ihoa, levitä toiset 4 tippaa seerumia edellä mainituille alueille. HUOM! Retinolin käyttö tulee aloittaa portaittain. Joka kolmas päivä kahden viikon ajan sitten, joka toinen päivä viikoilla 3-4. ja joka päivä viikosta viisi alkaen. Vain ulkoiseen käyttöön. Vältä auringonottoa ja käytä auringonsuojavoidetta. Vältä tuotteen joutumista silmiin. Mikäli tuotetta joutuu silmään, huuhtele runsaalla vedellä. Jos tuote aiheuttaa ihoärsytystä lopeta käyttö välittömästi. Jos ihoärsytys jatkuu pidempään, ota yhteys lääkäriin. Ei saa käyttää rikkinäiselle tai ärtyneelle iholle. Pidä poissa lasten ulottuvilta.

Tuotteen koostumus

Squalane, caprylic/capric triglyceride, Carthamus tinctorius (safflower) seed oil, dimethicone, retinol, climbazole, tocopheryl acetate, Pogostemon cablin (patchouli) leaf oil, decylene glycol, 1,2-hexanediol, PPG-12/SMDI copolymer, phenoxyethanol, lecithin, BHT.

Koostumus saattaa muuttua. Tarkistathan lopullisen ainesosalistan pakkauksesta.

Tuotearviot (0)

Kirjoita oma arviosi

Arvosteltava tuote: MEDIK8 RETINOL 10TR+ INTENSE 15 ML

Miten arvioisit tämän tuotteen? *

  Näin arvioit tuotteen:

  1. Täytä lomakkeelle arvioimallesi tuotteelle antamasi tähdet, otsikko sekä sanallinen kuvaus, mitä mieltä olit tuotteesta ja sen ominaisuuksista.
  2. Täytä myös yhteystietosi (arvioijan tietoja ei julkaista) ja tallenna arvio.
  3. Arvio tarkistetaan ja julkaistaan seuraavana arkipäivänä.

  Tuotearviosi on meille tärkeä! Se auttaa muita asiakkaita valitsemaan sopivan tuotteen, ja meitä kehittämään tuotevalikoimaamme. Antamasi arvio julkaistaan vain Yliopiston Apteekin ja Egon verkkopalvelussa.

  Arviointitoiminnon avulla ei saa julkaista kaupallista, poliittista, pornografista, hävytöntä, rikollista, herjaavaa tai muulla tavoin laitonta sisältöä. Muualla aiemmin julkaistujen arvioiden tai muiden mielipiteiden kopiointi on laitonta. Yliopiston Apteekki pidättää oikeuden moderoida, olla julkaisematta tai poistaa arvioita.