MEDIK8 PURE C15 SEERUMI 2X15 ML

5/5
120,00 € (4000,00 €/L)
TAI

Tuotetieto

Ihoa kirkastava ja silottava seerumi, jossa ihoa hellii kolme tehokasta antioksidanttia. Medik8 Pure C15 seerumi on stabiloitu C-vitamiinin, E-vitamiinin ja glutationin yhdistelmällä. Tehokkaat antioksidantit vahvistavat toisiaan ja auttavat saamaan C-vitamiinista kaiken tehon irti! Koostumukseltaan täyteläinen, vesipohjainen seerumi. Ihossa on silminnähden vähemmän ryppyjä ja juonteita, ja se näyttää huomattavasti kirkkaammalta ja sileämmältä.

Tuotteen käyttö

Aamuisin puhdistuksen jälkeen, levitä 4-5 tippaa suoraan iholle ja häivytä tasaisesti koko kasvoille, kaulalle ja dekolteelle. Anna imeytyä 2-3 minuuttia ennen päivävoiteen lisäämistä. Vain ulkoiseen käyttöön. Vältä tuotteen joutumista silmiin. Mikäli tuotetta joutuu silmään huuhtele runsaalla vedellä. Jos tuote aiheuttaa ihoärsytystä lopeta käyttö välittömästi. Jos ihoärsytys jatkuu pidempään ota yhteys lääkäriin. Ei saa käyttää rikkinäiselle tai ärtyneelle iholle. Pidä poissa lasten ulottuvilta.

Tuotteen koostumus

Aqua (water), propylene glycol, ascorbic acid, butylene glycol, glycerin, polyglyceryl-4 caprate, polysorbate 80, tocopherol, glutathione, panthenol, tartaric acid, phenoxyethanol, Citrus aurantium dulcis (orange) peel oil, sodium metabisulfite, citric acid, sodium hyaluronate, Lavandula angustifolia (lavender) oil, limonene, trisodium HEDTA, linalool, ethylhexylglycerin, geraniol.
Koostumus saattaa muuttua. Tarkistathan lopullisen ainesosalistan pakkauksesta.

Tuotearviot (1)

Super tehokas C15 seerumi
Olen nyt käyttänyt tätä tuotetta n vuoden verran aina aamuisin. Ihan super hyvä ja tehokas tuote, iho hehkuu ja näyttää hyvältä. Myös ystävät ovat huomanneet. Iho näyttää sileämmältä, eikä ryppyjä ole tullut mielestäni yhtään enempää. Käytän iltaisin retinolia. Olen jäänyt koukkuun näihin tehokkaisiin Medik 8 tuotteisiin. Onneksi ystäväni, joka työskentelee Egossa suositteli näitä tuotteita minulle <3

Kirjoita oma arviosi

Arvosteltava tuote: MEDIK8 PURE C15 SEERUMI 2X15 ML

Miten arvioisit tämän tuotteen? *

  Näin arvioit tuotteen:

  1. Täytä lomakkeelle arvioimallesi tuotteelle antamasi tähdet, otsikko sekä sanallinen kuvaus, mitä mieltä olit tuotteesta ja sen ominaisuuksista.
  2. Täytä myös yhteystietosi (arvioijan tietoja ei julkaista) ja tallenna arvio.
  3. Arvio tarkistetaan ja julkaistaan seuraavana arkipäivänä.

  Tuotearviosi on meille tärkeä! Se auttaa muita asiakkaita valitsemaan sopivan tuotteen, ja meitä kehittämään tuotevalikoimaamme. Antamasi arvio julkaistaan vain Yliopiston Apteekin ja Egon verkkopalvelussa.

  Arviointitoiminnon avulla ei saa julkaista kaupallista, poliittista, pornografista, hävytöntä, rikollista, herjaavaa tai muulla tavoin laitonta sisältöä. Muualla aiemmin julkaistujen arvioiden tai muiden mielipiteiden kopiointi on laitonta. Yliopiston Apteekki pidättää oikeuden moderoida, olla julkaisematta tai poistaa arvioita.