MEDIK8 HYDR8 B5 SEERUMI 30 ML

4/5
60,00 € (2000,00 €/L)
TAI

Tuotetieto

Ihoa tehokkaasti ja pitkäkestoisesti syväkosteuttava seerumi. Medik8 Hydr8 B5 seerumi sisältää kosteutta iholle sitovaa hyaluronihappoa ja ihoa uudistavaa B5-vitamiinia. Ihostasi tulee täyteläinen, kimmoisa ja silminnähden nuoremman näköinen!

Tuotteen käyttö

Aamuin ja/tai illoin levitä 5-6 tippaa seerumia kasvoille, kaulalle ja dekolteelle sekä silmänympärysiholle. Soveltuu käytettäväksi yksinään, voiteen ja meikin sekä aurinkovoiteen alla tai yhdistettynä muihin hoitoseerumeihin. Vain ulkoiseen käyttöön. Vältä tuotteen joutumista silmiin. Mikäli tuotetta joutuu silmään huuhtele runsaalla vedellä. Jos tuote aiheuttaa ihoärsytystä lopeta käyttö välittömästi. Jos ihoärsytys jatkuu pidempään ota yhteys lääkäriin. Ei saa käyttää rikkinäiselle tai ärtyneelle iholle. Pidä poissa lasten ulottuvilta.

Tuotteen koostumus

Aqua (water), panthenol, sodium hyaluronate, calcium pantothenate, phenoxyethanol, ethylhexylglycerin, citric acid.
Koostumus saattaa muuttua. Tarkistathan lopullisen ainesosalistan pakkauksesta.

Tuotearviot (8)

Kosteuttava seerumi
Olen käyttänyt jo monena vuonna ja tyytyväinen olen ollut, kosteuttaa nopeasti ja tehokkaasti muutamalla tipalla.
Imeytyy heti, ei jätä kalvoa, eikä tahmeutta iholle. Oma ihoni on superkuiva ja erittäin herkkä. Myös perheen miehet käyttävät mm. Parranajon jälkeen. Suosittelen.
Kuivattava seerumi
Todella kuivattava seerumi. 20 sekunnin kuluttua levittämisestä ihoa kiristää jo.
Arvatenkin ei hintansa arvoinen.
Paras kosteuttava seerumi
Paras kokeilemani hyaluronihapposeerumi. Kosteuttaa tehokkaasti ja hieman rasvaiselle keski-ikäisen iholleni riittää ajoittain jopa yksinään. Imeytyy hyvin ja pipettipullo on kätevä. Hinta on tällä sarjalla korkea, mutta siitä huolimatta tätä jo kolmas pullo menossa.
Paras kosteuttavaseerumi!
Ihan huippu tuote, ei yhtään tahmainen kuten monet muut hyalyronihapposeerumit! Sopii hyvin myös A-vitamiiniseerumin alle näin 33v iholle.
Miellyttävin hyaluronihapposeerumi
Tämä on ehdottomasti suosikkiseerumini! Ei jätä ihoani tahmeaksi niin kuin monet muut hyaluronihapposeerumit. Hiukan kalliin puoleinen riittoisuuteen nähden, mutta tämä tuote pitää ihoni pintakuivuuden ja hilseilyn poissa, mikä ei ole onnistunut millään muulla tuotteella. Suosittelen ainakin kokeilemaan!
Huipputuote!
Vaikealle, herkälle ja kuivalle aikuisen akneiholle loistava seerumi! Vesimäinen koostumus, joka on miellyttävä iholla. Silottaa ja kosteuttaa. Ei tuoksua. Ylitti kaikki odotukset. Iho näyttää kuulaalta ja hoidetulta. Kaikkien aikojen paras seerumi!
Huono hinta-laatusuhde
Odotusarvoa huonolaatuisempi seerumi. Yksikään tuotekuvauksen adjektiivi ei kohdallani toteutunut.
Paras kosteuttava seerumi!
Ihanan tuntuinen ja erittäin riittoisa seerumi. Imeytyy nopeasti ja jättää ihon ihanan tuntuiseksi!

Kirjoita oma arviosi

Arvosteltava tuote: MEDIK8 HYDR8 B5 SEERUMI 30 ML

Miten arvioisit tämän tuotteen? *

  Näin arvioit tuotteen:

  1. Täytä lomakkeelle arvioimallesi tuotteelle antamasi tähdet, otsikko sekä sanallinen kuvaus, mitä mieltä olit tuotteesta ja sen ominaisuuksista.
  2. Täytä myös yhteystietosi (arvioijan tietoja ei julkaista) ja tallenna arvio.
  3. Arvio tarkistetaan ja julkaistaan seuraavana arkipäivänä.

  Tuotearviosi on meille tärkeä! Se auttaa muita asiakkaita valitsemaan sopivan tuotteen, ja meitä kehittämään tuotevalikoimaamme. Antamasi arvio julkaistaan vain Yliopiston Apteekin ja Egon verkkopalvelussa.

  Arviointitoiminnon avulla ei saa julkaista kaupallista, poliittista, pornografista, hävytöntä, rikollista, herjaavaa tai muulla tavoin laitonta sisältöä. Muualla aiemmin julkaistujen arvioiden tai muiden mielipiteiden kopiointi on laitonta. Yliopiston Apteekki pidättää oikeuden moderoida, olla julkaisematta tai poistaa arvioita.