MEDIK8 HYDR8 B5 INTENSE SERUM 30 ML

5/5
82,00 € (2733,33 €/L)
TAI

Tuotetieto

Medik8 syväkosteuttava hyaluronihapposeerumi nyt entistä intensiivisempänä, sarjan tehokkain hyaluronihapposeerumi! Medik8 Hydr8 B5 Intense Serum monipuolinen seerumi parantaa ihon kosteustasapainoa kolmella tapaa. Seerumi sisältää ensinnäkin runsaasti pienimolekyylistä hyaluronihappoa ja B5-vitamiinia, jotka täyttävät ihon kosteudella. Seerumi myös täydentää ihon omia kosteusvarastoja ja tehostaa hyaluronihapon luonnollista tuotantoa. Kosteustasapainokolmikon täydentää lopuksi marjatuomipihlaja-uute, joka suojaa ihoa hyaluronihappoa hajottavilta entsyymeiltä, jolloin se säilyttää paremmin kosteudensitomiskykynsä. Ihosta tulee kimmoisampi ja silminnähden nuorekkaampi!

Tuotteen käyttö

Levitä 6 pisaraa puhtaalle kasvojen ja kaulan iholle aamuisin ja iltaisin. Anna imeytyä ennen kosteusvoiteen lisäämistä. Vain ulkoiseen käyttöön.

Tuotteen koostumus

Aqua, glyceryl glucoside, panthenol, glycerin, sodium hyaluronate, sodium PCA, urea, creatine, allantoin, diglycerin, Amelanchier alnifolia fruit extract, propylene glycol, Daucus carota sativa juice, lactic acid, hydrolyzed wheat protein, lysine, PCA, sorbitol, trehalose, calcium pantothenate, ethylhexylglycerin, hydroxyacetophenone, acetyl glucosamine, taurine, Glycine soja seed extract, phenoxyethanol, lysine HCL, alanine, arginine, histidine HCL, serine, proline, glutamic acid, threonine, valine, leucine, glycine, isoleucine, phenylalanine, potassium sorbate, sodium benzoate, citric acid.

Koostumus saattaa muuttua. Tarkistathan lopullisen ainesosalistan pakkauksesta.

Tuotearviot (2)

Erittäin kosteuttava
Todella hyvin kosteuttava ja jatkossa käytän enemmän talvella. Luulen, että toimi silloin parhaiten. Vaikka ihoni on kuiva, on tämä liian kosteuttava kesällä ja alku syksystä. Nyt olen käyttänyt iltaisin, päivällä alkaa kosteus kiiltelee liikaa. Mutta super hyvä, kuten kaikki mitä olen Medik8 kokeillut!
Kosteuttaa ja imeytyy hyvin
Tuote imeytyy hyvin, mutta on niin kosteuttava että unohdan välillä lisätä voiteen. Suosittelen!

Kirjoita oma arviosi

Arvosteltava tuote: MEDIK8 HYDR8 B5 INTENSE SERUM 30 ML

Miten arvioisit tämän tuotteen? *

  Näin arvioit tuotteen:

  1. Täytä lomakkeelle arvioimallesi tuotteelle antamasi tähdet, otsikko sekä sanallinen kuvaus, mitä mieltä olit tuotteesta ja sen ominaisuuksista.
  2. Täytä myös yhteystietosi (arvioijan tietoja ei julkaista) ja tallenna arvio.
  3. Arvio tarkistetaan ja julkaistaan seuraavana arkipäivänä.

  Tuotearviosi on meille tärkeä! Se auttaa muita asiakkaita valitsemaan sopivan tuotteen, ja meitä kehittämään tuotevalikoimaamme. Antamasi arvio julkaistaan vain Yliopiston Apteekin ja Egon verkkopalvelussa.

  Arviointitoiminnon avulla ei saa julkaista kaupallista, poliittista, pornografista, hävytöntä, rikollista, herjaavaa tai muulla tavoin laitonta sisältöä. Muualla aiemmin julkaistujen arvioiden tai muiden mielipiteiden kopiointi on laitonta. Yliopiston Apteekki pidättää oikeuden moderoida, olla julkaisematta tai poistaa arvioita.