MEDIK8 FULL LASH & BROW SEERUMI RIPSILLE JA KULMILLE 2 X 3 ML

5/5
59,00 € (9833,33 €/L)
TAI

Tuotetieto

Ripsi- ja kulmakarvaseerumi, joka tekee ripsistä ja kulmakarvoista pidemmät ja tuuheammat. Medik8 Full Lash & Brow seerumi sisältää karvankasvua tehostavia peptideja sekä hyaluronihappoa. Läpikuultava seerumi vahvistaa jokaista karvasuortuvaa juuresta latvaan. Ripset ja kulmat näyttävät tuuheammilta ja taipuisammilta!

Tuotteen käyttö

Puhdistuksen levitä seerumia puhtaalle ripsirajalle ja kulmakarvoille. Levitä pieni määrä seerumia ripsien tyveen silmän sisäkulmasta ulkokulmaan. Harjaa kierreharjalla seerumia kulmakarvoille ylöspäin suuntautuvin vedoin. Seerumia tulee käyttää ennen silmämeikin lisäämistä. Vain ulkoiseen käyttöön. Vältä tuotteen joutumista silmiin. Mikäli tuotetta joutuu silmään huuhtele runsaalla vedellä. Jos tuote aiheuttaa ihoärsytystä lopeta käyttö välittömästi. Jos ihoärsytys jatkuu pidempään ota yhteys lääkäriin. Ei saa käyttää rikkinäiselle tai ärtyneelle iholle. Pidä poissa lasten ulottuvilta.

Tuotteen koostumus

Aqua (water), glycerin, panthenol, methylpropanediol, polysorbate 20, propanediol, caprylyl glycol, arginine, lactic acid, sodium hyaluronate, xanthan gum, tocopheryl acetate, Glycine soja (soybean) germ extract, phenylpropanol, Triticum vulgare (wheat) germ extract, lysine, sodium metabisulfite, 1,2-hexanediol, gluconolactone, Scutellaria baicalensis root extract, sodium benzoate, myristoyl pentapeptide-17, biotinoyl tripeptide-1, benzoic acid, calcium gluconate.
Koostumus saattaa muuttua. Tarkistathan lopullisen ainesosalistan pakkauksesta.

Tuotearviot (2)

Tämä todella toimii!
Olen käyttänyt tätä kulmakarvoille ja on tuonut kyllä lisää tuuheutta. Otin kulmakarvoista kuvan ennen tämän aloittamista ja eron huomaa nyt hyvin parin viikon käytön jälkeen kun vertaa kuvaan. Ripsille en ole uskaltanut kokeilla, koska pelkään seerumia menevän silmiin.
Ainut miinus on tuotteen pieni koko, ei riitä kauaa 2 x päivässä käytettynä, lisäksi hinta on myös aika huokea, mutta koska tämä todella toimii, niin on hintansa väärti.
Erinomainen
Todella toimiva! Toi lisää pituutta, tuuheutta ja jopa pigmenttiä ripsiini.

Kirjoita oma arviosi

Arvosteltava tuote: MEDIK8 FULL LASH & BROW SEERUMI RIPSILLE JA KULMILLE 2 X 3 ML

Miten arvioisit tämän tuotteen? *

  Näin arvioit tuotteen:

  1. Täytä lomakkeelle arvioimallesi tuotteelle antamasi tähdet, otsikko sekä sanallinen kuvaus, mitä mieltä olit tuotteesta ja sen ominaisuuksista.
  2. Täytä myös yhteystietosi (arvioijan tietoja ei julkaista) ja tallenna arvio.
  3. Arvio tarkistetaan ja julkaistaan seuraavana arkipäivänä.

  Tuotearviosi on meille tärkeä! Se auttaa muita asiakkaita valitsemaan sopivan tuotteen, ja meitä kehittämään tuotevalikoimaamme. Antamasi arvio julkaistaan vain Yliopiston Apteekin ja Egon verkkopalvelussa.

  Arviointitoiminnon avulla ei saa julkaista kaupallista, poliittista, pornografista, hävytöntä, rikollista, herjaavaa tai muulla tavoin laitonta sisältöä. Muualla aiemmin julkaistujen arvioiden tai muiden mielipiteiden kopiointi on laitonta. Yliopiston Apteekki pidättää oikeuden moderoida, olla julkaisematta tai poistaa arvioita.