MEDIK8 C-TETRA +INTENSE SEERUMI 30 ML

4/5
88,00 € (2933,33 €/L)
TAI

Tuotetieto

Ihoa kirkastava ja syväkosteuttava seerumi ikääntymisen näkyviä merkkejä vastaan. Medik8 C-Tetra+ Intense seerumi sisältää kaksi kertaa enemmän C-vitamiinia kuin perinteinen C-Tetra seerumi. Lisäksi öljypohjaista seerumia on tehostettu punaisella gingsengillä, F-vitamiinilla ja Maracuja-oljyllä. Ravitsevat aktiiviaineet tehostavat C-vitamiinin ihoa kirkastavaa vaikutusta ja syväkosteuttavat ihoa tehden siitä silminnähden sileämmän ja heleämmän.

Tuotteen käyttö

Suunniteltu käytettäväksi suoraan iholle. Aamuisin puhdistuksen jälkeen annostele 4-5 tippaa suoraan kädelle ja levitä tasaisesti kasvoille, kaulalle ja dekolteelle. Anna imeytyä 2-3 minuuttia. Vain ulkoiseen käyttöön. Vältä tuotteen joutumista silmiin. Mikäli tuotetta joutuu silmään huuhtele runsaalla vedellä. Jos tuote aiheuttaa ihoärsytystä lopeta käyttö välittömästi. Jos ihoärsytys jatkuu pidempään ota yhteys lääkäriin. Ei saa käyttää rikkinäiselle tai ärtyneelle iholle. Pidä poissa lasten ulottuvilta.

Tuotteen koostumus

Squalane, Simmondsia chinensis (jojoba) seed oil, tetrahexyldecyl ascorbate, dimethicone, Candida bombicola/glucose/methyl rapeseedate ferment, Citrus grandis (grapefruit) peel oil, ethyl linoleate, Passiflora edulis (maracuja) seed oil, tocopheryl acetate, Panax ginseng root oil, Olea europaea (olive) fruit oil, Helianthus annuus (sunflower) seed oil, Prunus armeniaca (apricot) kernel oil, Prunus amygdalus dulcis (sweet almond) oil, PPG-12/SMDI copolymer, limonene.
Koostumus saattaa muuttua. Tarkistathan lopullisen ainesosalistan pakkauksesta.

Tuotearviot (1)

Sopii paremmin kuivalle iholle
Ostin vahingossa tämän uutuus intense vesion C-vitamiini seerumista. Tuote öljyisempi kuin perus C-tetra seerumi. Muuten ihana tuoksu ja kirkastaa ihoa (aknearpia). Koostumus on omalle pintakuivalle sekaiholleni vain hiukan liian tuhti siksi vain neljä tähteä.

Kirjoita oma arviosi

Arvosteltava tuote: MEDIK8 C-TETRA +INTENSE SEERUMI 30 ML

Miten arvioisit tämän tuotteen? *

  Näin arvioit tuotteen:

  1. Täytä lomakkeelle arvioimallesi tuotteelle antamasi tähdet, otsikko sekä sanallinen kuvaus, mitä mieltä olit tuotteesta ja sen ominaisuuksista.
  2. Täytä myös yhteystietosi (arvioijan tietoja ei julkaista) ja tallenna arvio.
  3. Arvio tarkistetaan ja julkaistaan seuraavana arkipäivänä.

  Tuotearviosi on meille tärkeä! Se auttaa muita asiakkaita valitsemaan sopivan tuotteen, ja meitä kehittämään tuotevalikoimaamme. Antamasi arvio julkaistaan vain Yliopiston Apteekin ja Egon verkkopalvelussa.

  Arviointitoiminnon avulla ei saa julkaista kaupallista, poliittista, pornografista, hävytöntä, rikollista, herjaavaa tai muulla tavoin laitonta sisältöä. Muualla aiemmin julkaistujen arvioiden tai muiden mielipiteiden kopiointi on laitonta. Yliopiston Apteekki pidättää oikeuden moderoida, olla julkaisematta tai poistaa arvioita.