MEDIK8 BREAKOUT DEFENCE +AGE REPAIR HOITOVOIDE 50 ML

65,00 € (1300,00 €/L)
TAI

Tuotetieto

Tehokas öljytön seerumi, joka suojaa ihoa ympäristön haittatekijöiltä. Medik8 Breakout Defence + Age Repair seerumi sisältää tehokkaan kupari-PCA -yhdisteen, jolla voit suojautua kaupunkien ilmansaasteiden aiheuttamia epäpuhtauksia ja niiden ihoa vanhentavaa vaikutusta vastaan. Seerumin säännöllinen käyttö vähentää epäpuhtauksia, kiinteyttää ihoa ja häivyttää auringon aiheuttamia vauriota.

Tuotteen käyttö

Levitetään aamuisin puhtaalle kasvojen ja kaulan iholle. Vain ulkoiseen käyttöön. Vältä tuotteen joutumista silmiin. Mikäli tuotetta joutuu silmään huuhtele runsaalla vedellä. Jos tuote aiheuttaa ihoärsytystä lopeta käyttö välittömästi. Jos ihoärsytys jatkuu pidempään ota yhteys lääkäriin. Ei saa käyttää rikkinäiselle tai ärtyneelle iholle. Pidä poissa lasten ulottuvilta.

Tuotteen koostumus

Aqua (water), cyclopentasiloxane, polyacrylamide, cyclohexasiloxane, copper PCA, C13-14 isoparaffin, niacinamide, laureth-7, polysilicone-11, aminobutyric acid, Panax ginseng root extract, beta-glucan, phenoxyethanol, barium sulfate, glycerin, Centella asiatica extract, sodium metabisulfite, Portulaca oleracea extract, dimethylmethoxy chromanol, sodium benzoate, ethylhexylglycerin.
Koostumus saattaa muuttua. Tarkistathan lopullisen ainesosalistan pakkauksesta.

Tuotearviot (0)

Kirjoita oma arviosi

Arvosteltava tuote: MEDIK8 BREAKOUT DEFENCE +AGE REPAIR HOITOVOIDE 50 ML

Miten arvioisit tämän tuotteen? *

  Näin arvioit tuotteen:

  1. Täytä lomakkeelle arvioimallesi tuotteelle antamasi tähdet, otsikko sekä sanallinen kuvaus, mitä mieltä olit tuotteesta ja sen ominaisuuksista.
  2. Täytä myös yhteystietosi (arvioijan tietoja ei julkaista) ja tallenna arvio.
  3. Arvio tarkistetaan ja julkaistaan seuraavana arkipäivänä.

  Tuotearviosi on meille tärkeä! Se auttaa muita asiakkaita valitsemaan sopivan tuotteen, ja meitä kehittämään tuotevalikoimaamme. Antamasi arvio julkaistaan vain Yliopiston Apteekin ja Egon verkkopalvelussa.

  Arviointitoiminnon avulla ei saa julkaista kaupallista, poliittista, pornografista, hävytöntä, rikollista, herjaavaa tai muulla tavoin laitonta sisältöä. Muualla aiemmin julkaistujen arvioiden tai muiden mielipiteiden kopiointi on laitonta. Yliopiston Apteekki pidättää oikeuden moderoida, olla julkaisematta tai poistaa arvioita.