MEDIGOO KLAMYDIATESTI NAISILLE JA MIEHILLE 1 KPL

1/5
24,80 € (24,80 €/KPL)
TAI

Tuotetieto

Tällä pikatestillä selvität itse klamydiatartunnan minuuteissa. Medigoo Klamydiatesti naisille ja miehille ei vaadi lähettämistä laboratorioon. Markkinoiden ainoa pikatesti joka soveltuu naisille ja miehille. Näyte otetaan kohteesta steriilillä pumpulipuikolla. 

Tuotteen käyttö

Tutustu huolellisesti tuotteen pakkausselosteeseen.

Tuotteen koostumus

Käyttöohje, näytteenottopuikko, näytteenkäsittely- putkilo, pipetti, laimenninliuokset A ja B, testikasetti foliopussissa.

Tuotearviot (1)

Minulla ei toiminut
Ensin laboratoriossa virtsatesti nega. Sitten tämä kotitesti joka selvä positiivinen. Tästä pelästyneenä uudestaan labraa ja tällä kertaa sekä virtsasta että kohdunkaulasta näytteet. Molemmat negoja.

Eli ei kauhean hyvää sanottavaa tästä kotitestistä. Muualta lukemani mukaan kokemukset lähinnä vain hyviä. Toimii siis ehkä toisilla kuten pitääkin.

Kirjoita oma arviosi

Arvosteltava tuote: MEDIGOO KLAMYDIATESTI NAISILLE JA MIEHILLE 1 KPL

Miten arvioisit tämän tuotteen? *

  Näin arvioit tuotteen:

  1. Täytä lomakkeelle arvioimallesi tuotteelle antamasi tähdet, otsikko sekä sanallinen kuvaus, mitä mieltä olit tuotteesta ja sen ominaisuuksista.
  2. Täytä myös yhteystietosi (arvioijan tietoja ei julkaista) ja tallenna arvio.
  3. Arvio tarkistetaan ja julkaistaan seuraavana arkipäivänä.

  Tuotearviosi on meille tärkeä! Se auttaa muita asiakkaita valitsemaan sopivan tuotteen, ja meitä kehittämään tuotevalikoimaamme. Antamasi arvio julkaistaan vain Yliopiston Apteekin ja Egon verkkopalvelussa.

  Arviointitoiminnon avulla ei saa julkaista kaupallista, poliittista, pornografista, hävytöntä, rikollista, herjaavaa tai muulla tavoin laitonta sisältöä. Muualla aiemmin julkaistujen arvioiden tai muiden mielipiteiden kopiointi on laitonta. Yliopiston Apteekki pidättää oikeuden moderoida, olla julkaisematta tai poistaa arvioita.