MEDIGOO HELIKOBAKTEERITESTI 1 KPL

24,80 € (24,80 €/KPL)
TAI

Tuotetieto

Tällä pikatestillä selvität nopeasti helikobakteeri-infektion. Medigoo Helikobakteeritesti on helppo ja luotettava laboratoriotason pikatesti helikobakteeri-infektion havaitsemiseksi. Huomioithan, että aiempi hoidettu helikobakteeri-infektio haittaa uuden infektion havaitsemista tällä testillä 24 kuukauden ajan. Testi tehdään sormenpään veripisarasta mukana tulevalla lansetilla. Pakkaus sisältää kaikki tarvittavat välineet kertatestiin helikobakteeri-infektion selvittämiseen. Testitulos luettavissa muutamassa minuutissa.

Tuotteen käyttö

Tutustu huolellisesti tuotteen pakkausselosteeseen.

Tuotteen koostumus

Käyttöohje, 2 kpl steriiliä lansettia, alkoholipuhdistuslappu ihonpuhdistukseen, pipetointipullo laimennusnesteellä 1 ml sekä sinetöity foliopussi, jossa testikasetti pipetti ja kuivatuspussi.

Tuotearviot (0)

Kirjoita oma arviosi

Arvosteltava tuote: MEDIGOO HELIKOBAKTEERITESTI 1 KPL

Miten arvioisit tämän tuotteen? *

  Näin arvioit tuotteen:

  1. Täytä lomakkeelle arvioimallesi tuotteelle antamasi tähdet, otsikko sekä sanallinen kuvaus, mitä mieltä olit tuotteesta ja sen ominaisuuksista.
  2. Täytä myös yhteystietosi (arvioijan tietoja ei julkaista) ja tallenna arvio.
  3. Arvio tarkistetaan ja julkaistaan seuraavana arkipäivänä.

  Tuotearviosi on meille tärkeä! Se auttaa muita asiakkaita valitsemaan sopivan tuotteen, ja meitä kehittämään tuotevalikoimaamme. Antamasi arvio julkaistaan vain Yliopiston Apteekin ja Egon verkkopalvelussa.

  Arviointitoiminnon avulla ei saa julkaista kaupallista, poliittista, pornografista, hävytöntä, rikollista, herjaavaa tai muulla tavoin laitonta sisältöä. Muualla aiemmin julkaistujen arvioiden tai muiden mielipiteiden kopiointi on laitonta. Yliopiston Apteekki pidättää oikeuden moderoida, olla julkaisematta tai poistaa arvioita.