MEDIGOO ALKOHOLITESTI SYLJESTÄ 2 KPL

6,20 € (3,10 €/KPL)
TAI

Tuotetieto

Kotikäyttöinen ja nopea alkoholitesti syljestä. Medigoo alkoholitesti on helppo ja luotettava kotitesti. Testi tehdään syljestä ja se antaa tiedon veren suhteellisesta alkoholipitoisuudesta 0,2-3,0 promillen välillä. Medigoo alkoholitesti on hyvin herkkä vähäisellekin alkoholipitoisuudelle ja tulos näkyy heti.

Tuotteen käyttö

Lue käyttöohjeet tarkasti ennen testin tekemistä. Älä syö tai juo mitään 15 ennen testin tekemistä. Aseta testiliuska sylkeen niin että koko reaktiotyyny on syljessä. Käynnistä ajastin. Lue tulokset 2 minuutin kuluessa visuaalisesti vertaamalla paketin väriä reaktiotyynyn vastaavaan väriin. Älä tulkitse tulosta 3 minuutin kuluttua. Huomaa, että paketin asteikko on prosentteja, 0,02% (prosenttia) vastaa 0,2 promillea.

Tuotteen koostumus

Paketti sisältää: 2 testiliuskaa ja käyttöohjeet.

Tuotearviot (0)

Kirjoita oma arviosi

Arvosteltava tuote: MEDIGOO ALKOHOLITESTI SYLJESTÄ 2 KPL

Miten arvioisit tämän tuotteen? *

  Näin arvioit tuotteen:

  1. Täytä lomakkeelle arvioimallesi tuotteelle antamasi tähdet, otsikko sekä sanallinen kuvaus, mitä mieltä olit tuotteesta ja sen ominaisuuksista.
  2. Täytä myös yhteystietosi (arvioijan tietoja ei julkaista) ja tallenna arvio.
  3. Arvio tarkistetaan ja julkaistaan seuraavana arkipäivänä.

  Tuotearviosi on meille tärkeä! Se auttaa muita asiakkaita valitsemaan sopivan tuotteen, ja meitä kehittämään tuotevalikoimaamme. Antamasi arvio julkaistaan vain Yliopiston Apteekin ja Egon verkkopalvelussa.

  Arviointitoiminnon avulla ei saa julkaista kaupallista, poliittista, pornografista, hävytöntä, rikollista, herjaavaa tai muulla tavoin laitonta sisältöä. Muualla aiemmin julkaistujen arvioiden tai muiden mielipiteiden kopiointi on laitonta. Yliopiston Apteekki pidättää oikeuden moderoida, olla julkaisematta tai poistaa arvioita.